klima by bola absolutne famozna vec, robit tam v lete s klimou, a solar na streche, tak som vysmiaty.. ale tiez to chce cas

upgrady urcite postupne budu..
ale k veci.. tak masina stredu bola, zacal som okolo 11tej a koncil som okolo 7 vecer, s jednou mini prestavkou, ale s tym ze som robil aj prednu malu garaz, ktora mala aj farbu na sebe a to islo relativne tazko na to aky maly priestor to je, tam som stravil 2 hodiny cca..
na druhej strane velka garaz sa robila absolutne vyborne, nechapal som z tej masiny jednak jak je ticha, skoro bolo pocut male radio co tam mam, ked som brusil, a hlavne comu som sa absolutne najviac potesil, ze sa z toho vpodstate vobec neprasi, ale robi to len taketo kopky prachu..
ten prach ale ktory to vyrobi je absolutny mordor dostat von

jednak som vynosil asi 20 kusov 20 litrovych kyblov plnych, a zametal som to par hodin
takto nejak to vyzera 50/50, ten vrch je before, spodok je after. samozrejme nieje to totalne hladke bez chyb, stale je to relativne hruba betonova deka, a nebola velmi dobre vyhladena, ale vpodstate mi ostali len jamky, vsetko co vytrcalo nad som zbrusil do hladka.. aspon to ma charakter

takze som stredu vecer skoncil, priebezne som to nahrubo zametal, takze som to mal relativne pripravene na finalny krok, a dnes som sa do toho pustil, 2.5 hodiny som to zametal a vysaval dpc, lebo ten prach je tak jemny, ze ten posledny sa uz vpodstate neda ani pozametat, a ked som to vysaval tak po asi 10m2 som musel rozobrat vysavac a vyprasit filter, lebo sa tak zaniesol ze uz netahal

ale tak podarilo sa, takze 2.5 hodiny natierania impregnacie, takto nejak to vyzeralo, tmavsie je natrete, svetlejsie nie..
noa nejaka fotka before after, snazil som sa to odfotit aspon z podobneho miesta, aby to bolo realisticke..
vo finale maximalna spokojnost, ako som pisal nieje to bez chyby, ale ked som daval naspat vsetok ten nabytok na kolieskach, tak ten rozdiel je absolutne obrovsky, lebo teraz je to proste hladke, tie jamky su zanedbatelne, takze maximalna spokojnost, duplom za tie peniaze.. masina ma stala 277€, s tym ze 70€ na den a 50€ za milimeter zo segmentov, plus impregnacia okolo 60€ za 15 litrov, ale minul som len asi 11 litrov..
p.s. tie rohy na spodku spravila ta mala kurva karbobruska s diamantovym kotucom a to som si kupil odsavanie a odsaval som to vysavacom.. cista koma.. to este zafarbim a bude to okej..