... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:Myslel som mechanizmus a styl prevedenia😂 farba tak zenu moze zaujimatodfotim zajtra, to ma nenapadlo fotit dnesinak vnutri su biele..
Fuxxo napísal::-Dto je asi pravda, ale ja som rebel
topbrany.sk z pezinka, a dokopy obidve brany cca 1900€.. s tym ze ta predna je "nizkoprofilova" lebo na montaz bolo len cca 15cm priestoru.. inak by to bolo asi menej este o nieco. 4 metre ma velka a mala ma 2.3 metre na sirku
Fuxxo napísal:Robím už dlhé roky len strechy ale nevidím pod tou T35 KJG odkvapový plech pri spodku ako je žľab ,hádam ho tam máš dosť dôležitá vec .no wanted to trafil.. z casti![]()
prisli brany, a mega spokojnost fakt, firmu mozem odporucit, vyborne ceny, vyriesili mi aj tu prednu branu, a kvalita mi pride vyborna, v zadnej ma ten panel jeden 4m na dlzku a brali ho na plocho, ani naznak nejakeho ohybu.. 4cm hruby, zatepleny.. fakt mega. a tiez sa mi lubi povrchova uprava ze nema nejaky vzor dreva a podobne kokotiny, ale je to jak keby elox taky antracitovy.. plus je to velmi tiche cele, ledva to pocut. ale hlavne ten vysledok, ze zavrem tie garaze, to je na nezaplatenie :-) hlavne tu prednu, po asi 10 rokoch dokazem zavriet![]()
na tej prednej mensej je vidiet aj ten ocelovy ram, ktory vyrobili a donho namontovali branu, tym padom som ziskal na dlzku minimalne 20 cisel v garazi, takze sa tam vleze aj 5 metrova X5 (ktora nema ani celych 5m), takze fakt super
IMG_1070.jpeg
IMG_1069.jpeg
no a prekvapko bolo rano o osmej, ked mi volal strechar, ze ci mozu pristtak prisli, dokoncili a odisli
strecha tym padom hotova tiez, teraz uz mi ostava len vybrusit ten beton a natiahnut rozvody elektricke a mozme kolaudovat..
IMG_1067.jpeg
IMG_1071.jpeg