... všetko o BMW ...
PetoK napísal:Zobud sa uz konecne, skoro kazde novsie auto ide lepsie s mensou spotrebou jak tento veteran
PKuncik napísal:“Chudobný a preto vlastníš bmw”? To je gól.Auto žere a žere a žere a ty jsi stále chudobný a žere a žere a žere a ty budeš stále chudobný.
PKuncik napísal:a co tak nechat nanho ako si nalozi zo svojimi peniazmi“Chudobný a preto vlastníš bmw”? To je gól.Auto žere a žere a žere a ty jsi stále chudobný a žere a žere a žere a ty budeš stále chudobný.
PKuncik napísal:Keby mám dať do Top stavu svoje vlastné auto tak 12 000e ako investícia je málo ,netlačím žiadne extra peniaze do e38 len to čo potrebuje nič na vyše ,auto mám ako pracanta nie ako leštenku a víkendovku .Ale o to přece nejde. Ať si dělá, co chce a co se mu líbí. Jen je vtipná jeho hláška, že je chudý a zároveň to, že rve peníze do auta značky bmw. Nic víc. Je to vtipné. Mě se taky líbí A380, ale fakt si ji nekoupím.
motorista napísal:Mňa štve do dnešného dna že som pri kúpe vozidla dal za auto 3500e po dvoch rokoch som ešte neprekročil sumu za servis viac ako 2 tisíc e som približne na cene 6 tisíc po dvoch rokoch a nebanujemAle veď toto nadšenie pre značku predsa je to, čo nás snáď spája: môžeme si kúpiť menšie moderné auto, ktoré nepotrebuje takmer žiaden servis okrem pravidelnej údržby, má nízku spotrebu, vybavené na úrovni doby. Alebo si dáme prácu s hľadaním ojazdeného auta, aké sme si nemohli dovoliť keď bolo nové, ono nás potrápi trochu so svojimi vrtochmi, no sme ochotní sa mu venovať, dokonca nás to teší.
Áno, má zvyčajne podstatne vyššiu spotrebu než to moderné, ale zase sme pravdepodobne podstatnú sumu ušetrili pri jeho nákupe voči tomu menšiemu novému.
Fakt mám miestami pocit, že sa niekto niekomu intenzívne snaži znechutiť jeho miláčika