... všetko o BMW ...
RKa74 napísal:Dosť citeľný rozdiel tesnenia urobili svoje že waw efektPresne rovnakú skúsenosť som mal keď kamarát menil tiež takto tesnenie. Síce na inom aute ale výsledok rovnaký. Reakcia plynu úplne iná auto išlo akoby úplne inak. Ťažko sa to opisuje. Pri tvojom to musí byť ale viac citeľné. To čo robil on bol starší štvorvalec.
starynovy napísal:Prečo hneď taka reakcia ?Hej hej najpopici auto na svete, vsetko hra, motokara na ceste.. vymeni tesnenia pod sanim a ide sa tu pojebat.Tak asi az take super nebolo a je to len dalisa 20+ rocna vyzita plecka, kde vymena kazdeho srobu robi nove auto.
starynovy napísal:Stále potláčam fakty a mýty o neuznávanej motorizácií 735í pretože všetci by chceli 740í no ja som spokojný práve z 735íHej hej najpopici auto na svete, vsetko hra, motokara na ceste.. vymeni tesnenia pod sanim a ide sa tu pojebat.Tak asi az take super nebolo a je to len dalisa 20+ rocna vyzita plecka, kde vymena kazdeho srobu robi nove auto.
ViktorDDD napísal:dik áno viem o tom ,aj to raz príde na výmenu a tiež to tu z dokumentujem ,nemám problém hocikedy rozložiť a zložiť alebo vymeniť čo bude treba . Membránu idem meniť cca o dva týždne .Lentaka rada do buducna, ked je uz dole sanie by bola blbost to zlozit naspat dokopy bez vymeny membrany, pretesnenia klapky, a pretesnenia vanicky medzi valcami - najcastejsie miesto uniku chladiacej kvap.
maniaczv napísal:Chalan je ostrý ja Pitbull bez urážkyPrečo hneď taka reakcia ?
e38flight napísal:Pre ten pocit z V8 bohate staci aj 735i, dokonca aj e34 530i v8 znie krasne, ale okrem zvuku su to mrtvoly.Stále potláčam fakty a mýty o neuznávanej motorizácií 735í pretože všetci by chceli 740í no ja som spokojný práve z 735í
maniaczv napísal:Prečo hneď taka reakcia ?
Abyssko napísal:Dik ved ide dobre tak ako má ísť by som povedal .Od kedy som vymenil druhú prevodovku tak som neskúšal poriadne jej vykrútiť krky tak niečo som už najazdil ,tak som skúsil kick down,práve po výmene okuliarov pod sanim . A to mám hydromenič stále pôvodný od výroby ,príde mi ako nesmrteľný .E38 masti boha tam
starynovy napísal:prečo aj ja chcem vedieť ?Co hned, sa venuj viac klubu a zistis preco.
kkt1 napísal:,som si istý že 735í 730í v dobrom stave bohaté stačí , ja som sám teraz pochopil že ako dokáže nie moc dobre staré tesnenie ovplyvniť chod motora ,proste teraz je to jedná radosť tichý kultivovaný chod motora a skvela citlivá reakcia na plynový pedál .Auto ide lepšie aj na benzín aj na plyn po výmenePre ten pocit z V8 bohate staci aj 735i, dokonca aj e34 530i v8 znie krasne, ale okrem zvuku su to mrtvoly.