... všetko o BMW ...
e38flight napísal:Ale já ti fandím. Jen to je občas sranda. Prostě jsi šel do bmw, je velké, je drahé. Nic víc.Keby mám dať do Top stavu svoje vlastné auto tak 12 000e ako investícia je málo ,netlačím žiadne extra peniaze do e38 len to čo potrebuje nič na vyše ,auto mám ako pracanta nie ako leštenku a víkendovku .
Patres535 napísal:Určite áno ,nákupná cena v danom roku taká primeraná ale nebol som spokojný bolo to dosť 3500e vzhľadom na hrdzu .Cena za servis primeraná veľa som si toho porobil sám samozrejme , vzhľadom na počet odjazdených KM pretože pri mojom jazdení tak za dva mesiace to bude 80 000 km čo mám e38 sakra to je dosť . Auto si chcem nechať minimálne po dobu 10 rokov tým som si istý . Ale aj som si istý že Automat budem riešiť druhý krátMyslím že si na tom dobre s tou e38. Pomer úžitok/cena je ešte v priateľnej úrovni a stále sa to považuje za komfortné auto, staré ale komfortné
PKuncik napísal::thumbup: áno to je pravda pretože niektoré diely sú fakt drahé ,nech žijem len raz ,ja auto nešetrím pre druhého ja si auto užívam .Ale já ti fandím. Jen to je občas sranda. Prostě jsi šel do bmw, je velké, je drahé. Nic víc.
Taky nemám leštěnku a auto má jezdit a ne stát v garáži.
e38flight napísal:Ano. A chces byvat v garzonke a po vacsom netuzis.Garáž som nikdy nemal ani po nej netúžim
kkt1 napísal:Panelákový sen ? nikdy kokotske bývanie fuj toAno. A chces byvat v garzonke a po vacsom netuzis.