... všetko o BMW ...
Pr.danco napísal:Ake vozitko bude nasledovat po tejto fajnej 1Er?
FreeMaroStyle napísal:Coze?kolik mas kw v aute? Tak 200kw ne? Chapal bych ze ty 5rocne gumy jsou tvrde tak jsou na asfalte v pohode jak letni, ale to co pises by se mohlo stat jedine pokud by byla guma jeste uplne nova a pri prvni jizde kdyz je jeste mastna s vyrobni formy, ale jinak moje drzi perfektne na suchu i na mokru vcera jsem projizdel kaluze a vubec to netahalo do strany :) bud mas spatne abs cidla ze ti to nejak blbe vyhodnocuje a jen ti blikaji kontrolky ale kolo se neprotaci a nebo jsou gumy fakt nejake spatne. Ja mam ty Nokiany vyrobene 4tydny zpatky.
Peter1007 napísal:
Moje majú tiež pár týždňov. Mám tam 120kw. Ale pozorujem že keď teplota bola okolo +15 stupňov tak kolesa som pretočil aj na 4-5 akonáhle teplota klesla gumy pretočím len pri veľkej snahe na 3. Takže verdikt bude že mäkká zmes nokianov si dobre nerozumie s teplým asfaltom.
FreeMaroStyle napísal:No dobré, ale aby jel na 5ku 120km/h a při přidání plynu mu to začalo hrabat to snad ani nejde na suchém asfaltě se 120kw a novými zimními pneumatikami. Jedině že by byly fakt fungl nové při první jízdě ty pneumatiky a nebo byl nový asfalt s emulzní vrstvou, které klouže.