Takže mám hotovo.
1. Vyměněno těsnění pod plastovou přírubou do bloku motoru, kde slintala chladící kapalina.
2. Vyměněn hlavní termostat
3. Vyměněn EGR termostat
4. Vyměněna chladící kapalina - koncentrát + destilka
5. Vyměněn motorový olej Castrol FST 5W-30 + filtr Bosch
6. Vyměněn převodový olej MTF-LT2
7. Vyměněn differenciálový olej SAF-X0
8. Zkontrolován tlumič
..1. Pohoda, bez problému
..2. Taky pohoda, chladící kapalina teče všude při vypouštění

..3. Bez problémů
..4. Nevěděl jsem kde je nějaký vypouštěcí šroub, oddělal jsem jen hadici z chladiče a co vyteklo to vyteklo, pak jsem ještě pusou foukal do expanzky abych vytlačil co nejvíc vody, chtěl jsem to vypustit úplně všechno, ale nevěděl jsem jak vypustit kapalinu i z bloku:-/
Takže jsem vypustil asi jen 5l, jelikož víc než 5l jsem tam zpátky nenalil.
Pak teda odvzdušněno, zahřáto, projeto, odvzdušněno, vše funkční. Teplota drží na 89-90°C. Předtím to bylo max 86°C a to po strašě dlouhé době oproti době teď po výměně, takže to nebyla zase tak zbytečná výměna.
..5. Bez problémů
..6. Olej v převodovce byl dost černý, smrděl jak igelit, plast

Oproti novému, načervenalému byl i víc řidší. Takže určitě to není na škodu vyměnit.
..7. Na diffu není výpušťák, takže sem olej musel vysát, kluci měli ten vakuový vysavač na olej, takže pohoda, každopádně ten olej byl hnus, byl jak brusná pasta

fakt dost jakože tam bylo částic takový ten železný prášek, takže ten doporučuju vyměnit každému.
..8. Nic co by bylo volného, mělo vůli jsem nenašel, takže mlácení při pomalejší jízdě a malých nerovnostech zůstává záhadou, nic prostě špatného není :-/
Olej v převodovce a diferáku nic nezměnil

Ale není to určitě naškodu. Jsem rád že jsem to udělal a nenechal tam ten doživotní.