... všetko o BMW ...
slevin napísal:co planujes, ake dalsie auto?
slevin napísal:Tento rok som bol 2x na okruhu, ale kvoli tom by som m3 nepredaval, dokonca planujem kupit este jednu a urobit si ju cisto race na okruh aby som zbytocne nedral a nerozbil tu moju, bola by to velka skoda...
blesk napísal:doma pribudne cca o mesiac jeden modry okridleny sip v fchipnutomtedeicku na kazdy den, to ma zimu staci a uvidime ci sa mi podari odolat zostat pri tom ze Ringtoy sa bude poziciavat, alebo pribudne opat nejaka lahka ale tentoraz cisto seriovka aby sa dala jazdit aj bezne a hlavne aby som do toho nesypal tie nezmyselne peniaze co sa do upraveneho auta vzdy sypu (nemyslim opravy a bezny servis to je prd proti race dielom) a navyse sa take auto otrasne zle predava lebo kazdy si mysli ze upravene auto je nejaky zodraty kybel (casto to tak je ale obcas fakt nie- kamarat ma jedno podobne auto na predaj pol roka ako som mal ja Clio a je o neho skoro nulovy zaujem, pritom keby prisli a previezli sa by pochopili ze to predava hlboko pod cenu co i len dielov)
slevin napísal:Tento rok som bol 2x na okruhu, ale kvoli tom by som m3 nepredaval, dokonca planujem kupit este jednu a urobit si ju cisto race na okruh aby som zbytocne nedral a nerozbil tu moju, bola by to velka skoda...
slevin napísal:a ja jej na to: 32kilo+? neprichadza do uvahy
cretino napísal:
..ale nehovor, co sa nedozviem![]()