Utorok, 28. Júla 2015, 11:12
kompre: dakujem
ano X1 2016 ma niekolko vyhod:
1.ma vacsi kufor a je o nieco sirsia
2.infotainment ma MY 2016 daleko modernejsi
3.ak to BMW nezmrvi je predpoklad ze nez auto pojde po odsluzeni do sveta bude to este stale aktualny model kedze priemerny cyklus modelu je dlhsi ako u spotrebky (obvykle 7 a viac rokov)
4.v duchu sucastneho designu vyzera nova X1 blizssie modelu nad nim (X3), laik na pohlad moze mysliet ze to je "drahsie auto"- (pre mna nepodstatne kriterium)
nevyhody MY 2016:
1.musel by som cakat minimalne do oktobra kedze preda zacina tusim 09/15
2.nova X1 stoji uz na "lacnejsej" platforme activ tourera ktory je primarne stavany ako predokolka s maximalnou priestorou efektivitou- vcitane posadenia motora viac pred napravu (dopad na rozlozenie hmotnosti a jazdne vlastnosti)
3. kratsi razvor
4.XDrive mozne objednat az s drahsimi motorizaciami (u dizla min 2,0Xd)- kedze moja zakldna podmienka je ze ak uz taketo auto musi mat pohon 4x4-tym padom vyssia cena
Ono inak napr aj ten vacsi kufor docielili hlavne "zdvihnutim" pontonu karoserie co ja viem dorovnat tym ze vyberiem plato a nasadim sietku a nalozim vyssie.
Celkovo cakat na modernejsie vyzerajuce auto s urcitymi priestorovymi vyhodami pre posadku zaroven s neistotou toho ako zo bude jazdit, ako to bude mat odtlmenie od podvozka v sucastnom trende znizovania nakaldov a s vysokou prioritou na ekologiu a pritom vediet ze to bude drahsie urychlilo moje rozhodnutie ist este do odchdzajucej X1.