Piatok, 5. Augusta 2011, 23:58
to neni len o par vaciach za par susnov a nejake tuningove nahrady neakceptujem: sedacky Sparco Evo, alebo Pro 2000+konzoly 900-1000,- Eur , 6+4bod pasy 300, volant OMP Corsica+naba - 200,-, podvozok KW V2 alebo H@R Monotube cca 1200 Eur, poloslicky R888, Falken RT 615, Yokohama Advan AD048... 800-1000Eur. platnicky Ferodo DS3000, DS1.11 alebo Carbon Lorrain RC6 400,-. kotuce predok origo z 3,2 300,-, Powerflex ulozenia ramien a naprav cca 350,-eur, Decat pipe a stredovy diel Supersprint 400,- (zadny diel SS som mal). Spolu 4800-5100,- eur. vsetko toto plus nejaky carbon a ako bonu auto s malo km (37tis km) ako bonus k tomu mam. Ked sa mi vysype prevodovka tak druha vyjde na cca 200-250Eur a ked to chcem poriadne repasne sa moja za cca 300-350Eur. pneu a aj brzdy mensie, auto lahsie....
Proste matematika a zdravy rozum nepusti. navyse Clio je v serii vcelku otrasne proti M-ku takze nemam pocit ked sa to upravi na track ako keby som tomu autu ublizil - skor naopak. M-ko malo krasne kozene priplatkove komplet calunenie (tunel, tapecy, spodok palubky, zadne casti sedaciek) plus kopu vybavy ktoru fakt nepotrebujes na okruhu). a lak ktory nemal snad dobku od kamienku ja som proste namal srdce to kuchat a aj davat do auta v ktorom som mal vyse 11tis eur dalsich cca 5tis eur aby som z neho urobil auto na okruh, ktore potom bude mat cenu snad do 5tis eur. Clio aj ked totalne vyzmykam tak na nom moc nestratim a spotrebka je lecnejsia (gumy, brzdy) lebo su mensie. Si ekonom zrataj si tie tisice Eur rozdiel. Co z toho vytrhne 600-1000Eur za interier? a este s anatahovat s ludmi ze to je drahe? ni enemal som chut ani najmenej. To auto nech robi radost radsej Kubajsovi tak ako je. Ja zas mam svoje:-)