... všetko o BMW ...
nemyslim...ja by som sa skor bal o prevodovku. Je tam sice nejaka rezerva ale predsa...prevodovka ma 200k, co nie je malo a prenasat 30% viac vykonu (i ked nie sustavne) ...nemalo by sa ale moze sa to prejavit. Kazdopadne by som taketo upravy riesil vyhradne na manuale. Uz len z toho titulu ze automat je automat. Na manuale poriesis nejaku performance spojku/pritlacak a si zahojeny.
michaltt napísal:Len si nepredstavuj, ze to prehodis len tak kus za kus. Je to mrte roboty, kablovania, treba to inu riadiacu jednotku a kopec dalsich veci. To radsej repas ako to prehadzovat. A cas straveny s tymto ukonom + mnozstvo studia ohladne dielov, ktore potrebujes doobjednat (nie je ich malo)...neviem ci to stoji za to.
eko.fresh napísal:325i je mrtvola co sa krutaku tyka, tie motory sa nedaju porovnavat...Benzin je benzin... keby sa mi to nelubilo tak by som nemenil
michaltt napísal:
Mas manual alebo automat ?
Inak...ja viem porovnat. Mam v terajsom aute druhy motor a ak by som to zhrnul, tak tento "novy" sa so starym neda porovnat. Taha to o 2 triedy viac.
Samozrejme, netlaci to ako 330d ale mrtvola to ani zdaleka nie je.
Takze bud mas vyhoneny motor alebo sa ti to len zda