nadro ty si nejaky velky borec..

v prvom rade, miso aj ja mame automaty, takze tam to o soferovani moc neni.. v druhom rade, dam si spravit zajtra chip, bude tam 260+ koni a 500+ nm, takze? kde je problem? ten motor som volil aj preto, lebo nepotrebuje ziadne performance upravy, ale ma obrovsku vykonovu rezervu, ktoru staci chipnut za par stoviek a som uplne inde.. a navyse ja sklamany nebudem prave kvoli tomuto.. seriovy vykon ma absolutne nezaujima, lebo to je daleko za tym co to auto dokaze.. navyse ma netrapi ci 325i ide lepsie, kedze na ceste som nemal nikdy s nicim problem doteraz.. a o to tu hlavne ide..
nechapem co ma tu ides poucovat, co si zac, tvoje auto som vobec nevidel, ani nic.. pises tu jak keby som nevedel co autu dava "hybnost" a podobne, jak keby som predtym benzinove auto nemal.. mal som feldu, sanie som ladil kym nebolo perfektne, vyfuk som ladil pol roka kym nesiel tak ako mal.. viem o com je atmosfericky benzin..
p.s. poriadne siroke gumy? cital si vobec ten moj pribeh? alebo si sa chytil jednej vety?

205/40 a 215/40 su siroke gumy?

edit: neviem co si myslel tym kto hlada najde, ale v tom videu vyhrala 330d.. a este k tomu s tym slabsim a starsim motorom..