kaco: no sak toto

chlapik co mi predaval kolesa, cital som jeho vlakno a najskor ich predal za to lebo odbornici na klube mu povedali ze 18" su na E46 priliz male..

no sak volakedy sa stretneme urcite.. hadam sa mi podari tento rok stredne slovensko nejaky zraz.. alebo na VK by som chcel ist.
dogg88: absolutne nesuhlasim

kazdy dizel dymi.. a navyse ja som autu nenakladal, takze boli aj sadze usadene.. preto vyslo trocha viac, normalne to az takto nedymi.. v kazdom pripade riesit sa to bude urcite..
michaltt napísal:no ked to cipne tak to bude to iste...ale osobne mi ten dym az tak nevadi. Na dialnici aspon viem kedy dal dizlak co ma obehuje plny kotol ked nestiha

to neni tak celkom pravda, teda aspon v mojom pripade.. ako som pisal, ked mam 2000 otacok a viac, slapnem na plyn tak dym neuvidis skoro ziadny..

takze ked ja budem pred tebou dymiet, budes vediet ze mam este kurevsku rezervu lebo ani turbo nezacalo poriadne tlacit..
mysiak: no viem si predstavit :-) a octavia nemusi byt na limite aby dymila

pozname takych.. staci horsi chip.. ja som teraz mal do cinenia cez vikend, kamos prisiel na O2 RS, tak troska 400 koni v nej nalozenych..

to prdelo do vyfuku jak svina.. ale zas benzin no..