... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:ja ti neviem jonatan, to je obycajna hadica v strede kefy, tie su takmer rovnake na kazdej wapke, pena tam ide pod velmi malym tlakom takze to nema sancu zmyt bordel z tych stetin,to sa priznam ze aj ja som to spravilale uz to nikdy nespravim
je to napicu ale clovek niekedy neodola mat to uplne ciste
na moju obhajobu ale, ta kefa nebola klasicka, ale taka z ktorej ide sampon, takze tam sa bordel nedrzal lebo sa zmyl dolu..
blesk napísal:no ja ked vidim ludi jak po wapkovani suchsju s laskou po karoserii mam nutksnie im ist povedat ze to je spatne. Vsak tam po vapkovani zostane nalepene abrazivo vsak co ine je ta spina co tam zostane nalepena.
Jak ked sam wapkujem tak utrem len skla a okolo dveri a kapot
Fuxxo: vies poradit kvalitny biologicky odburatelny autosampon?
Sweden napísal:já mám právě rotačku a k tomu excentr rupes ale jenom 15mm kmit a pokukuju po něčem 21mm, takže tvoje recenze si mo hodí, pravda že vibrace jsou vedlejší,kdyžtak jde dokoupit antivibrační rukavice :)
PristineShip napísal:dobre mampici jonatan, ja mam doma masinu, uz teraz dve, a spravim si toja ti neviem jonatan, to je obycajna hadica v strede kefy, tie su takmer rovnake na kazdej wapke, pena tam ide pod velmi malym tlakom takze to nema sancu zmyt bordel z tych stetin,
ako ano, trosku to pomaha ze to lubrikuje tie plechy ked ich suchas tou kefou, ale je to aj tak bordel.
Ja uz celkovo ani tak netlacim na to aby som co najskor vyriesil dom koli byvaniu, ale koli tomu aby som si mal kde umyvat, lebo sice tie nove "moderne" wap boxy rastu ako huby pod azdi v kazdom meste, ale scenar rovnaky - prveho pol roka to za 3 eura strieka vodu pomaly hodinu, uvaria aj osmozu, aj to tam niekto upratuje a stara sa o to. potom znizia intervaly, znizia tlak vody, a osmoza ziadna, tlacitko "Osmoza" len 2x zrychli casovac.
Napster050 napísal:to mas vpodstate to iste co ja, ten dodo juice.. vsetky tieto masiny su repliky porter cable 7336, ktora bola asi prva na trhu. vsetko z jednej fabriky akurat s inymi farbami.. a ma to kmit 8mm standardnych jak vsetky ostatne. keby malo vacsi tak to tam vidis urcite vsade napisane, popripade v oznaceni modelu :-)ja mám túto... keďže ju použijem tak raz za rok tak mi to stačí. Nemám možnosť ale s ničím iným porovnať... Cena bola veľmi lákavá :) Spracovanie materiálov mi príde fajn.
Kmit neviem koľko mm to má, ked niekto chce, tak mu to odmeriam (akurát neviem či priemer či polomer)
https://www.conrad.de/de/poliermaschine ... 23412.html
pistacik11 napísal:a mas na tom laku nejaku ochranu? lebo ked tam je ochrana, tak vacsina vody stecie dolu a zvysnych 10% by si mohol odfuknut jazdou alebo utriet :-)Blesk, tak ja tu m3 musím utrieť ak nechcem mať zaschnute fľaky na aute, ta farba je ohľadom toho asi najhoršia čo som mal, každý fľak na nej neskutočne bije do očí
pistacik11 napísal:Blesk, tak ja tu m3 musím utrieť ak nechcem mať zaschnute fľaky na aute, ta farba je ohľadom toho asi najhoršia čo som mal, každý fľak na nej neskutočne bije do očí