ja som bral od nejakych suflikantov z TN, nie ze by som tam nebol kazdy den aby som si to siel osobne vyzdvihnut, ale ved ked to vedia poslat, nech poslu.
a poslu ti krabicu jak s Bambulkou, v ktorej su tri flasky, a ako vypln tam daju jednu toluenovy sacok nafuknuty, takze sa to cele rozjebalo.
Stazoval som sa, vraj sa to uz nestane.
O tri mesiace kupujem pici meguiars handry predrazene, neviem ci 10 evri jeden kus, (ja ich "periem" vo vlaznej vode a potom ich fenujem) ale mam vzdy extra jednu na okna, na chrom atd., po laku s tym moc nebeham. No ale tie handry mi tiez dosli zajebane dve od toho clay lubrikantu ci od coho, uz neviem.
A kokot objednal som aj treti raz, kybel pojebany aj s gritkokotom, ze sada. No pizzu z ryzu sada, cinske kokotiny a ten kokot tam jednoducho nepasoval.
No bozie telce.
Ale jebem na to cele, ved auto ma 5 mesiacov, 11k a este nebolo zvnutra vysavane , akurat utieram prach z kozky, a zvonku zatial len na wapke, ale tym ze to je bezdotykovo len tak uz je tam kopec bordelu, auto sa zda ciste ale keby si presiel prstom po nom ked je este mokre tak zostane cierny

. Jebat ho, leasing...
Na dalsie auto asi fakt drbnem tu keramiku.