Pondelok, 26. Septembra 2016, 09:36
blesk teba nahodou nezavolali na M-event na ring uz po podpise zmluvy :)?
bruno ci je moj nazor mensinovy alebo vacsinovy nic nemeni. Sice som to zasa pekne podpalil, vcera som sa radsej rozhodol uz neprikladat polienka, no ale dobre, uz ide zima, treba prikurit.
Priznal som si, ze ocumovat monstercock showroom do ktoreho naviac nazenu ovce rovno z nejakeho muzea alebo ineho zazitkoveho miesta typu BMW World a ekvivalenty inych vyrobcov, je nieco ine ako prist do showroomu (showroom nevzniklo od show s vodotryskom a gogo tanecnicami) v Bratislave alebo Kosiciach a otvarat dvere na kazdom aute, ktore tam je, a ako bonus si este sadnut k stolu s predajcom a robit daydream konfiguracie aut, ktore vies ze si chces kupit o 3 roky jazdene.
Ja v tom vidim sedlacinu uplne rovnaku ako sadnut si na terasu nobl restauracie a zrat tam langos, co si kupis v stanku o dom dalej.
Je to presne to iste ako ked sa mne moji podriadeni vyplakavaju na ramene, ze firma zarobila 30 mega zisk, tak preco to nerozdeli cele medzi zamestnancov.
Tak sa ich spytam, ze ty Jozko, si teraz betonoval nieco pri dome, prisiel domiesavac, vykydol ti tam par kubikov betonu a vypytal si 1200 EUR.Ty si ale dostal tento mesiac 5000 bonus. Preco si tomu betonarovi nerozdelil z bonusu? Preco si mu nedal 2000? Ze tu mas, mne sa teraz zadarilo, sice sme boli zmluvne dohodnuti, ale na, tu mas 2 litre. On pracuje za zmluvne dohodnutu mzdu, este dostane nad ramec toho bonus, ale nema dost. Ked si to ale pozrie z opacneho uhla tak zrazu to uz neplati.Skuste si niekedy obut aj tie druhe topanky. Skuste sa na to pozriet ocami dealera. Skuste si predstavit, ze vy vlastnite ten showroom. A pride bruno, zabije cas s predajcom, ale auto si nekupi a dopredu to vie. Len preto ze "je to tak" a "predajca vie, ze musi obsluzit aj takych" neznamena ze to je OK, to je ako povedat ze "policajti su skorumpovani" a "je to tak" v jednom suveti, tiez to neznamena, ze je to OK, je to len vseobecne akceptovana realita.
Robime si tu vseobecne rit z pozerov, co si kupia 316i a jedina vybava, ktoru dokliknu je m paket, ale ten pozer prisiel, poobzeral, kupil. Ocumovac prisiel, poobzeral, kupil z druhej ruky,ale chcel by vsetky sluzby a benefity spojene s kupou noveho. A este sa buchal do prs, ze tak je to spravne :).
bruno, dobre vies ze debata nie je o ludoch, co si kupia Jahreswagen u dealera. Mas utkvelu predstavu, ze vsetci co kupuju nove auta su jebnuti len ty si Warren Buffet lebo na to ides s rozumom, to sme si vydiskutovali uz pred 2 mesiacmi, ale nemusis tu teraz tak akoze nenapko zdoraznovat, ze ty si auta kupujes jazdene u dealera, aby ta nejaky PristineShip nezaskatulkoval medzi ocumovacov :). Sa neobhajuj, nie si na sude. Ocumujte si kolko chcete, len sa netvarte, ze tak to ma byt :).