... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:V BMW muzeu som bol aj ja a je to naozaj dost slabe...hlavne dost chaoticke a neprehladne.nie šip, nepovedalja som nemyslel vobec na palivo, ale skor na vstup do toho muzea atd. minuly rok som si to pochodil, stuttgart aj mnichov, takze viem jak to tam je.. akurat by som sa vratil do mnichova ale aj na prehliadku vyroby, to by bolo brutalne zaujimave vidiet..
kamo mne by to vobec nevadilo, to by bolo celkom popici si myslim :-) ked mam pravdu povedat, tak oproti MB a porsche je bmw muzeum asi najslabsie, ale hovorim, keby bola zahrnuta prehliadka fabriky, tak by to bolo mega![]()
aspon by sa zabehli tie nase hovna podradne![]()
POV experience![]()
hahahhaa
inak ja neparkujem na travniku ani na zrazoch, na takych sa snazim nezucastnitaspon na tych "zrazovych" autach mi to bolo kvoli svetlej vyske 4cm a menej velmi neprijemne
![]()
Fuxxo napísal:rudy neberieme. bohuzial sam si sa vylucil z tohto exkluzivneho social klubu![]()
![]()
dogg: to budes velmi nadseny :-) obidve su masaker, ale mb bolo pre mna jak keby som prisiel do zakladne tonyho starka, ta architektura je uzasna :-O