rudy: no pri 2er bude tych rozdielov viac urcite :-) a jak ze modra sa k nicomu nehodi? aspon pri F32 je sitie aj hexagon pattern na sedackach prave v modrej farbe, takze sa tam hodi viac jak dobre.. keby aj ta lista bola v ciernej, tak by bolo cele cierne so striebornym, a to je troska nuda podla mna
tak to si ty, ked si mal pro hifi, tak urcite ani harman by ti nestacil

mne zas staci ze su tam tie dva woofre pod sedackami a ked dam hlas, tak to nechrapci a nerezonuje, ale hra to cisto a zvlada..
mineral je perfektna, ale napriklad z 20 metrov by si si rozdiel ani nevsimol :-) a toto sa bude aj lahsie udrzovat, pre mna aspon, ked to budem lestit atd. lebo metaliza viac ukaze problemy. a bratranec ma F30 v alpin a vypada to paradne, mne sa to paci.. a navyse ked je tam ten problem co pristineship pise, tak to uz vobec sa mi nechce riesit, aj ked dufam ze nebudem musiet.
blesk, peto24 diki
pristineship: je to presne tak, aj jak som ich mal vedla seba, tak presne bolo vidiet ze ta alpinweiss mala taky teply zlty nadych a mineral taky dost neutralny, ale napriklad na felicii som mal tiez bielu bez metalizy a ta bola do modra :-) modely po tej mojej, faceliftove uz boli ale do zlta

kazdopadne u mna by to nemalo zozltnut, lebo tak budem si to lestit pravidelne a starat sa o to

maro: diki moc :-) a dufam aj ja ze nebude piatkovy kus veru