diki slavo :-) tak ked zena soferuje tak som vzdy jak na ihlach

hlavne ked jazdi rychlostne skusky vsade kde sa da

a nazivo je teraz este krajsie po detailingu :-)
rovno uz pridam nejaky ten update teda..
takze asi dva tyzdne dozadu som sa odhodlal a pustil sa do vyskusania masiny a kozmetiky ktoru som si zadovazil, isla na rad 530ka..bohuzial ked som zistil ako casovo narocne to je, tak som troska zanedbal fotenie, aby som stihal..
zacal som tr.ix-om na kolesach, a po par sekundach uz bolo vidiet pekne ucinok, akurat som bol prekvapeny jak rychlo sa to mina..

potom islo umytie a clay.. no a potom som sa pustil do lestenia, menzerna FG400 + abrazivny vlneny kotuc.. spravil som par 50/50 zaberov, takze takto nejak to vypadalo:

a na vodicovych dverach

ako je vidiet na druhej fotke, na zadnej casti bol giganticky skrabanec, ktory nevyzeral velmi hlboko, ale bol dost siroky, ktovie cim to bolo.. takto nejak vyzeral pred

tak som zobral 2500vku vodny smirgel.. a prebrusil som rovno aj tie skrabance nad zadnym svetlom

a vysledok, celkom spokojny..

dalsia vec ktora bola dost zla boli predne svetla, mam tu foto pred umytim aj po lesteni a vysledok bol dost velky.. najprv 2500vka vodny, potom rucne prelestit s xerapolom a nakoniec opat FG400vka + kotuc.. vysledok:

tu je lave hotove a prave este nie (ale prave je umyte a po clayi, co spravilo tiez svoje):

no takze nakoniec som nestihol vsetko jak som chcel, auto som vylestil iba FG400vkou, PF2500 som ani nepouzil, lebo by som to nestihol za den a viac casu som nemal.. na vrch isla potom jedna vrstva autofinesse sealantu (tu som zas bol prekvapeny ze tak male balenie - 250ml a tolko vydrzi, na cele auto som neminul skoro nic) + jedna vrstva poorboys vosku..
nejake finalne fotky, ale len iphonom lebo som to dorabal vecer u frajerky a uz som nemal fotak zo sebou..

dalsi testik bol ked kamos prisiel na chvilu, nedalo mi to a musel som to otestovat na jeho lagune jednotkovej, ktora asi nikdy nebola umyvana

a vysledok je podla mna uplne popici, najlepsie je vidiet rozdiel ked je auto najviac zanedbane :-)
tiez to islo iba FG400 + vlneny kotuc
pred:

a po:

a na jednej fotke pred aj po:

na tej lagune to islo vyborne, a dvakrat ked som to presiel, tak to zobralo skoro vsetky skrabance, na poslednej fotke je vidiet taky jeden velky, ktory ide od okna, a ten zmizol uplne..
bmw ma bohuzial (alebo vdaka bohu?

) tak tvrdy lak, ze s tou orbitalnou lestickou to da neuveritelne velku namahu to vylestit aby tam neboli ziadne skrabance, da sa to, ale trva to strasne strasne dlho..
skusal som aj na bratovej fabii vylestit kapotu, a tam tie skrabance a pavuciny isli hned dolu po prvom passe..
takze co sa tyka masiny, tak uplna spokojnost, a menzerna pasty, ta fg400 je jednoducho neskutocna vec, v 99% pripadov na nu nemusi ist ziadna finisovacia pasta, lebo to necha taky zrkadlovy finis, ze proste neni treba..
tak to je taky mensi update, nabuduce pokracujeme, uz mam pripravene dalsie fotky