... všetko o BMW ...
Eros napísal:Ozaj nechcem provokovať ale akurat som predal aj VW Bora 1.9tdi ktoru som mal, takže za deň 3 autá... Myslíš že je pre mňa nemožné za mesiac predať 12 áut ??? Pre info kúpil som ju za 2000€ a za 2900€ predal :) a prepáč MensahService ak to nemôžeš čítať to ma naozaj mrzí... Fuxxo prosím ťa odpusť za tieto odpadové texty v tvojom vlákne vymaž ich ak ti to prekáža nechcel som... Už v tom pokračovať nebudem...
LOKI napísal:
tak vacsinou tu chalani rataju auto ktore aj pouzivali dennodenne, nie len, ze nejake kupili na kseft, pojazdili tyzden a hned predali
Fuxxo napísal:do pici aj som sa zlakol veru ze co sa tu deje, som tu nebol par dni a jeb ho spamfuck
vie to tu niekto premazat, chodte sa hadat inde
potrebujem ale poradit, m4x neodpisuje, asi sem nechodi nejak casto, vie mi niekto povedat ake tesnenia a veci potrebujem ked budem menit ten o-ring? ta trubka pride uz dufam zajtra z USA, takze to musim dat dokopy asap, uz nevladzem sa na to auto len pozerat na dvore![]()
frostik napísal:More , čo sa tu hadate , sak chalan je z Brezna , tam je kazdy kseftar a kazdy dement .. ( osobna skusenost :) ) treba to pomazat nech sa fuxxo nezlakne ked dojde :)
ptz napísal:
napis PAN BAAAAca (ovi), on by mal mat fa z bmw, kde su vsetky diely, ktore sa menili.. samozrejme, asi nemusis vsetky ale aspon budes vediet, co sa ma menit
cptObvious napísal:
ma nesser, som sa tam narodil a par rokov zil...btw, zrejme som pana Erosa videl v BB shopping centre. Auto to bolo urcite spravne, sedela v nom ak si dobre pamatam taka tlupa pubertiakov.
fuxxo, a ty s tym nejazdis? V utorok som videl nejaku 6er od Trnovca na Salu...
Fuxxo napísal:
fu, to som nebol ja urcitemne to stoji od minulej stredy tusim, vo dvore
nechcem s tym jazdit aby som nenarobil vacsiu skodu este..
ale v sali je jedna taka ista 630i s SA znackami, tak mozno to bolo ono..