... všetko o BMW ...
germancars napísal:
zbieras sroty , alebo si tymi autami nieco kompenzujes? Ale ak si stastny tak ti to prajemLebo neviem co ti da do zivota to, ze za svoj zivot vystriedas 40 aut v hodnote 1000euro. Jedine ak na tom zarabas
Dogg88 napísal:tak tak, vlastny pribeh by bol dobry
PS a dal by som prec tie drziaky SPZ, kazi to celkovy dizajn auta
tiez mi unika pointa mat 40 takychto aut...
poznam cloveka co mal viacej aut ako ty a je len o trosku starsi ale mal auta ako M3, M5, AMG, S3, S6, S8, RS4, atd atd...
tu na fore je Mtechnik ktory mal tiez X aut (neviem presne kolko no nie malo) ale tiez su to auta so zvucnymi menami, nie len kusy plechu
MensahService napísal:
mas pravdu Tomas, tento Eros no cisty KOKOT chvalenkarsky, od 9 rokov pracuje a v dvanastich si za vlastne kupil Samurai a prehanal sa na nom po lese bla bla bla a mal uz 37 aut no poserem sa teraz z picusa zakomplexovaneho soplaveho![]()
synku ja som mal aut mozno aj vyse 200 lenze neratam to a nejebem si ich vsetky do podpisu ako curacik
Eros napísal:
Samozrejme že na tom zarábam :) nikdy by som si pre seba nekúpil renault a podobné značky nemám ich rád :) preto mám naraz aj 5 a viac áut lebo ich kúpim porobím a predávam... Baví ma to a aj napĺňa...
Dogg88 napísal:jasne na tom ze si "kseftar" nie je nic zle...len si to tu odprezentoval tych 37 aut ako zbierku ktoru ma Jay Leno
rovno napis ze sa tym zivis a potom je to vsetko jasne...lebo nehnevaj sa na mna ale auto ako Mazda 626 ci V40 su fakt auta hodne len na kseft, nic ine v nich nevidim
MensahService napísal:
to su mi ksefty otacat auta realnej hodnote 500 Eur ako M626 či Volvo V40, fakt po prdeli kseft....a to ta akoze jak ziví? to akoze predas do mesiaca 3 taketo haraburdy nejakym ciganom, na kazdej zarobis kilo, cize 300 v cistom za mesiac? Ja totizto tiez zhodou okolnosti skupujem auta, nasledne porobim a predam...len tak ako pisem, ze auta nie STAROZITNOSTI v realnej hodnote 500 Eur
ROKI49 napísal:Teraz take konstatovanie, nic osobne fuxxo, neber to v zlom....
Ked bola fuxxova ex e46 na predaj, tak niekto tvrdil, ze to auto kupi len dement. Neviem, ci nedoslo na jeho slova....![]()
Chalan urcite v 12tich aj pretiahol uz polku mesta
![]()
MensahService napísal:12 aut si predal minuly mesiac?? kamo si lepsi nez AAAauto prisambohu toto je na medailu![]()
synu, budme uz normalny anoo? ja kseftujem s autami od roku 1996 ked si sa este asi hompalal v otcovom miešku a nebol vtedy ziaden autobazar.eu ani mobile.de a v zivote sa mi nepodarilo predať 12 aut, tak uz tu laskavo netrep picoviny, lebo sa to neda citat...zaloz si svoj pribeh a tam si pis co chces
ROKI49 napísal:Ked bola fuxxova ex e46 na predaj, tak niekto tvrdil, ze to auto kupi len dement. Neviem, ci nedoslo na jeho slova....