... všetko o BMW ...
TomasE36 napísal:
Chalan mal by si zacat pisat knizky, hlavne rozpravkove![]()
Eros napísal:
Áno ? Myslíš že by mi to šlo ? Tak mi o sebe niečo napíš a ja o tebe napíšem knižku veľmi rád... Bude tam veľa obrázkov a omaľovaniek málo textu aby si tomu aj ty porozumel a aby ťa bavila...
Lipo69 napísal:Kde bolo tam bolo bol jeden chlapcek, bolo mu 9 a velmi rad sa staral o zahradky.
Vsetcia sa mu smiali ale nikto netusil ze ten chlapcek raz bude mat tri roky na to ako ziska vodicak vystriedanych 37 aut !
Ok ok nechal som sa trocha uniest![]()
kludne to zmazte. Prosim vsetkych aby to brali s nadlhadom ked uz ja som to nezvladol
TomasE36 napísal:
Mne staci ta tvoja rozpravka na predoslej strane mladej...![]()
Taa ma naozaj velmi bavi
Eros napísal:
Tak to som rád že si ju pochopil a dokázal rozlúštiť písmená![]()
TomasE36 napísal:
Tieto tvoje decke argumenty su dost trapne ale holt
Eros napísal:
Lipo69 napísal:Prosim ta neurazaj sa hned, ja sa natahovat s nikym nebudem, s toho som uz vyrastol.
Ja ti to prajem a je mi jedno ci si vykopal poklad na zahrade alebo si si na to zarobil sam.
To co som napisal vyssie bol hlupy vtip, nie nieco co ta malo zhodit tak klud.
Eros napísal:
Neviem prečo na ne stále reaguješ :) ak máš problém a chceš niečo, napíš správu nemusíme tu Fuxxovi zaplieniť celé vlákno... Len nechápem ani ma nepoznáš a ideš sa do mňa navážať... Nenávidím takéto drblé maniere... Vek je len číslo možno toho mám za sebou viac než ty aj keď tvrdiť to nebudem lebo ťa nepoznám... Predstav si mám 21 a už som po operácii srdca, to je tiež nemožné?! Len kvôli tomu že som mladý ?... Tak trošku zhodnoť svoje správanie a potom píš kto je trápny, alebo sa niekde stretnime na bmw zraze a povedz mi to do očí aký som rozprávkar...
Eros napísal:: a včera som kupil volvo v40 a dnes mazdu 626 tak uz ich je 39 :)
TomasE36 napísal:
Chalan mal by si zacat pisat knizky, hlavne rozpravkove![]()