... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:a navyse aj ked to tak mam, tak co koho do toho? preco sa do toho ma niekto opierat?
Fuxxo napísal:a zase sme pri tom, "chalani to volali" kto su ti chalani? este som to nepocul, ale sak dobre, nech si to volaju jak chcu..
jozko2828 napísal:Fuxxove auto je fajn na ten styl ktory uznava a robi. To ze je to extrem pre niekoho je druha vec. To ze je to forum je pravda ale... Povedat nazor na auto je ok ale urazat majitela je trochiu off (myslim vseobecne nech sa nechytame za slova)... Druha vec porovnavat neporovnatelne... Seria vs. Stance... Dalsia vec... Auto si kazdy kupuje pre nejaky ucel... Niekto pre upravu niekto pre rodinu... Je jasne ze ak by mal Fuxxo auto pre family tak by asi takto nizko nebol... To ze nieco niekde na prvych strankach povedal a na 200tej mozno poprel nemusi znamenat ze si sere do huby ale ze jednoducho ziskal skusenosti a presvedcil sa sam.... Nezastavam sa tu nikoho ani fuxxa ani maca... Nepoznam ziadneho z nich osobne.... Len ma sere ze na tomto klube v porovnani s inymi (honda, audi, vw a i.) Vsetci ako keby riesili komplexy, mali potrebu sa urazat, "vtipne" podpichovat a pod. A ked chces radu tak na jeden prispevok pripadne minimalne dalsich 5 s urazkami, premudrelostou bez praxe a skusenosti a s obhajobou ze "vsak to je forum" .... Ano je ale nech mame aspon trocha ucty a pokory ako pisal Miso... Sme jedna komunita ci stance, seria, race alebo bars aj chrom pumpa tuzing rullezzz....fuxxosovi prajem nech sa mu dari v upravach a paradnych fotkach a sorry ak som ti zasral prispevkom tvoj pribeh....