... všetko o BMW ...
michaltt napísal:Jeff : To, ze ma niekto seriu neznamena ze nemoze mat svoj nazor. Je tu plno ludi, ktori maju rodinu, nebyvaju u mamky, nevozia sa 5km denn, rozvazaju deti do skoly a auto potrebuju ako premiestnovadlo a nie showcar. Nazor si moze napisat kazdy - na to je forum. Lenze hned sa donho obuvate ze na to nema "pravo", pretoze jazdi na serii. A co teraz ? Toto mi je proti srsti.
Tak potom co chcete ? Aby sa Vam do prdele pchali ludia bez nazoru ? Nevyryvam ale trocha pokory chlapci. Kritiku treba prijat a nie hned utocit.
Fuxxo napísal:dedo: coooooooooonajdi mi nieco co je max 400e a minimalne 8.5J :-) a tieto vyzeraju fakt popici, prekvapeny som bol ked som to dal na auto.. a tie brzdy su tam dvakrat vacsie jak na 19kach
nadro napísal:Je to BMW klub, tak riesme co mame spolocne, nie kto ma vacsi pipik (ked pride na lamanie chleba, ostanete smutny![]()
![]()
![]()
)
Maco napísal:Fuxxo, ja som auto kupil znizene. Kusok som pojazdil, zistil som ze to je nemyslitelne v tomto meste a ze mi to nevyhovuje tak som to vyhodil a dal tam seriu a bez problemov...
Dogg88 napísal:
Ked chcete chodit vsade tak si kupte auto ako ja...potom uvidite co je to bezstarostny zivot...jama? kolaje? polna cesta? potok? skaly? No a co?![]()
Dogg88 napísal:Napiste NEVEDEL som s tym jazdit bez suchnutia a podobne...pretoze ako pisal Pezot pri troche opatrnosti sa s tym da jazdit v pohode![]()