boomer: jasne neni problem :-)
1. vdaka bohu, mam dobreho kamosa z eurosceny (ale trvalo mi to chvilu kym som sa k tomu dopracoval), ktory mi prezuva vsetky gumy na vsetkych kolach a plni moje nezmyselne poziadavky

takze tam sa to vsetko riesi :-) (ma podobnu diagnozu, takze je to v poradku) a kola si potom nahadzujem sam doma normalne po jednom, lebo ma to bavi a vychutnavam si ten vysledny efekt, tak ako dnes :-) (este som si aj nastavoval odklony, tak som nechcel oxidovat u kamosa)
2. nevlezu

moje auto dostat na taky zdvihak potrebuje par dosiek hrubych asi 8-12cm a asi 20-35 minut, podla sikovnosti mechanika

a dostat ho dolu, to iste :-)
3. odpoved hore..
co sa tyka pneuservisov, neviem kam chodis prezuvat, ale vacsinou s tym nemaju pochopenie, prave preto, lebo s tym ma viac roboty jak s fabiou na 15" balonoch.. a co sa tyka natiahnutych gum, tak by som to asi nedal obut hocikomu, lebo treba tam mat trocha grip :-)
akurat dnes jak sme obuli moje, tak sme kamosovi skusali obut na jeden schmidt disk moju 19ku gumu, dopadlo to takto nejak

215/35/19 na 19x10J, taky trocha sneak peek na moje buduce letne, akurat to bude 18x10 a 215/40 :-)
(takze myslim si ze viac ako "trocha" natiahnute

)
pezot: fihaaa :-) tak parada.. a jake astony? :-O s tym som sa este nestretol..