slavo: hej presne od toho pri ceste, smer trstice.. akurat ze na E90 tie 19ky su relativne vpohode, lebo ma nafuknutejsie plechy, je to vacsie auto.. ale ked das 18 stale to bude dobre..
a urcite dam pics :-)
mathew: to si trafil :-) tie kolesa budu totalne bomby, ked sa mi aj podari ta povrchova uprava, ale hlavne tie rozmery.. skoda by ich bola na zimu..
skoki:

akuuu? :-) pockaj ked to bude obute, v kazdom pripade treti tyzden som kukal inzeraty, uz som skoro isiel pre grizlyho LM repliky (tie su 8.5 a 9.5 takze to by bolo popici) ale inac nic lepsie neni.. vsetko co aj celkom vyzera, su len 8J a uz som 8micky nechcel po minulych zimach, vdaka tomu mam vpredu rozjebany ten blatnik..
rixo: noa? :-) lepsie jak 4-5 rocne jazdene dunlopy :-)
kobrakai: co to znamena? tie falce myslis ze su vo farby? novy nastrek to nebude, lebo na asi 4 miestach je vidiet ze trocha je poruseny lak, asi kamienok.. ale inac neviem co ine tam chyba.. plus lestene falce na zimu, to by bol boj, to je dalsi z dovodom preco som nebral tie LMka..
a tuctove? neviem, kolko je na klube takych diskov? nevsimol som si nejak, mozno su.. v kazdom pripade, kolko z nich je na zimu? myslim si ze nula.
a R17 by som urcite nebral, pretoze uz teraz bude to auto o 1cm nizsie od letnych, a keby som to dal na 17ky tak este by som bol nizsie, to uz by bolo pod 5cm spodok :-) (navyse, tieto stali 390€, takze si o 160€ mimo, co je polovicka novych gum) neboj sa, na leto tam budu bomby..
miso: ja som nepisal ze tazke.. ja som pisal ze velke.. mne ide hlavne o tie rozmery a ETcka a vsetko okolo toho, ze musim mat odklony a vpredu som zodral uz 4 gumy kvoli tomu a taketo detaily.. pri 18 som to tiez nemusel riesit..
v kazdom pripade tieto breytony tiez niesu najlahsie, predpokladam ze zhruba jak RIALy.. asi to odvazim zajtra..
p.s. presne tak, 17ky futury nech obuvaju ti co maju E36.. to je idealne obutie..
dedo: coooooooooo

najdi mi nieco co je max 400e a minimalne 8.5J :-) a tieto vyzeraju fakt popici, prekvapeny som bol ked som to dal na auto.. a tie brzdy su tam dvakrat vacsie jak na 19kach

miro dik :-)
buco: presne jak pises