no chlapi, tak mam tu dalsiu novinku, dnes som bol u lubamt, na vymenu oleja a filtra v automate.. velice som mu vdacny, chalani su fakt profici, vedia to

na buduce urcite riesim u teba automat..
no ale co ma nepotesilo bolo, ze mi supol auto na pocitac a chyby ktore vypisalo.. neviem ani sam co presne znamenaju, preto by som potreboval od vas pomoc, pri "prekladani" :-)
takze postupne:
4252 Glow plug cylinder 5
4212 Glow plug cylinder 1
zhodli sme sa ze to budu zhavice :-) toto by mohla byt zavada dymenia pri zosliapnuti plynu?
149 CAN Wheel speeds
129 CAN timeout DME/DDE
151 CAN brake signal
0E Internal control-module fault
00 key no. 1, faulty identification
(toto bude klucik? lebo sa mi stalo dvakrat asi v poslednej dobe, ze mi neslo zamknut / odomknut auto na kluc, neviem preco..)
5E5E Brake-light switch
5E1F Vehicle idetification no. different
5E16 CAN connection to instrument
5E14 CAN connection to DME/DDE
5E40 steering angle implausible
20 AUC heating
no tak toto je vsetko..

netusim co to moze byt ale pevne verim ze sa to vsetko vyriesi..

inak, svieti mi na palubovke kontrolka brzd (su krive kotuce, platnicky vyzeraju v poriadku) a este nefunguje DSC, tiez svieti a je odpojene.. to by mohlo byt ten vypis s brzdami..
diki velice pekne za rady, dufam ze sa tu najde niekto taky kto mi s tym helfne :-)
inak, lubo mi to vsetko vymazal zevraj, nevedel povedat ktore chyby su tam od kedy, takze je mozne ze niektore sa vyskytli davno raz a ostali v pamati? preto by som mal asi ist znova po par kilometroch na diagnostiku?
diki