caute chlapi,
tak po dlhej dobe, vidim ze aj nejake komenty tu su

som si nevsimol v mailoch...
prihadzujem nejake fotecky, prisla mi kozmetika pred dvoma tyzdnami, tak som sa do toho pustil presiel som to s tou lestenkou a potom navoskoval, meguiars fakt parada

mozem len odporucit.. aj ked, zistil som ze moj lak je vo vybornom stave, takze rozdiel v odtieni nieje, ale leskne sa to jak zrkadlo teraz.. plus spravil som aj nejake nocne fotky v mlynoch v podzemnom parkingu pred zaverecnou, bohuzial len iphonom, ale urcite sa tam vratim zo zrkadlovkou a s chalanmi pofotime volaco
rayo.svk: no pekne to mas polozeneee

(alebo asi, mal si

) ja to mam tiez tak nejak teraz.. presne sa mi tam zmesti na vysku krabicka od cigariet..

jojo020: tak to si tyyy :-) :-) za malinko, dufam ze sadla vpohode

a dik
syrupone: mam na tom podvozku uz nieco vyse 1000km za dva tyzdne a zatial ziadny problem nikde.. a to som jazdil po nitre, novych zamkoch aj po blave.. dokonca aj tam som sa dostal, kde som myslel ze sa nedostanem

maco: tak kazdemu co jeho jest

niekto znizuje a niekto zvysuje

s tym som sa nestretol este inac, ale vidim ze je tu viac ludi takych co to zvysuje..hehe
eko.fresh: mudro vravis, ja mozem ist este s predkom o 2cm dolu a ked vyberem pomocne pruziny, tak este viac

a v zadu este o cm, ked vyberem stelovacie misky..

ale to uz by bolo mega.. mozno na vzduchaci.. hehe
vt-535bh: neviem ako ty, ale ja sledujem stanceworks skoro kazdy den a tento alebo minuly tyzden som tam cital temu ktoru osobne mike zalozil, a potesil vsetkych fanusikov na svete, rustyho nezabije ani ohen!

takze je znova v garazi a zotavuje sa.. vyborna sprava :-)
http://www.stanceworks.com/2011/05/kill-car/velmi som rad ze si to mike uvedomil, ze to auto nielen prenho znamenalo vela ale pre vela ludi v komunite..

P.S.: teraz som zistil ze tie fotky sa nahravaju naopak, takze to ide od konca.. prihodil som aj nejake ine foto..
edit: este ma nieco napadlo.. v piatok idem na vymenu oleja v prevodovke do martina, tak dufam ze sa vsetko podari, budem verit lubovi

no a este mam taky jeden dotaz.. co ma trapi na tom aute odkedy som ho kupil, pri nizkych otackach ked pridam hocijakym sposobom, tak pocujem turbo, ale nie piskanie ale sycanie, ako keby niekde unikal tlak, zeby hadica?
a dalsia vec, dymi to :-) cierny dym.. ale teraz som zistil, ze to dymi ked na to slapnem pri nizkych otackach, teda okolo 1100 otacok, pri 1900-2000 to nezadymi skoro vobec (myslim ze to je uz v norme).. cim to moze byt? moze to robit ta hadica? alebo nieco ine? diki za rady :-)