... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:no ja mam tiez ciernu kozu, pocitam s tym ze to nebude take viditelne, ale predne sedacky su skoro cele leskle.. tak dufam ze to bude matne po oprave :-)
a vona to pekne, jak koza
nad autoglymom som rozmyslal tiez, ale nakoniec ma presvedcila ta fotka.. tak som zvedavy jak to bude u teba
Fuxxo napísal:no ved potom zase dam na to ten kondicioner.. nech to zmatnie.. viem ze je to castym pouzivanim, ale myslim ze sa to da udrziavat.. cim viac vrstiev kondicionera bude, tak tym dlhsie to vydrzi..ci nie?
Fuxxo napísal:caute chalani,
mam dalsi problemik, kupil som podlozky dopredu, ale iba 0,5ky.. len kvoli tomu nech mi pruzina nesucha disk, doteraz som tam mal take provizorne riesenie.. lenze teraz jak som tam nahodil tie podlozky som zistil ze disk nesedi presne na naboji, je tam vola dookola asi milimeter, takze by som potreboval vymedzovacie podlozky.. neviete kde sa daju zohnat? alebo je nejake ine riesenie?
dik
Fuxxo napísal:eko.fresh: ale to si nepochopil :-) v prvom rade, vzadu mi nic nesucha :-) je tam 255/35 ako pises, schovane gumy pod blatnikom a ziadny problem.. problem je vpredu.. ze je to tak znizene (aj skratene tycky stabilizatora), ze spodna pruzina ta mala pomocna co tam je, je tak nizko, ze je zarovno vrchnej hrany disku.. a kedze su tam origo elektrony, ktore su tak trocha utopene, tak potrebujem podlozky, aby sa mi disk nesuchal o pruzinu.![]()
takze kekecina to neni.. extremne znizenie si vyzaduje extremne riesenia