... všetko o BMW ...
M3driver napísal:idete dneska teda niekto na SKr?
//MPower napísal:Banned čo uz nevyšlo na fet a zase ti to zajebava na hlavičku?
Chod toto povedať xy ľudom čo si tam chodia zajazdiť nie len aj odtiaľto s klubu, akože inde ked jazdím tak tam uz mi nemôže Ježiš skočiť s krika do cesty?Iba na babe? Asi idem len toľko pokial mám rozhľad a možnosti aby som neohrozil ostatných ale aj seba. Uz veciu kokotinu si sa tu vyplakať nemohol? Chod teraz písať cez slevina až po každého kto ma M3 alebo silnejšie auto a každému zasierat príbeh s tvojimi kktinami
lebo každý je potom vrah! Chvala bohu ty takéto auto nikdy mat nebudeš, lebo takýto degeši čo vypisujú ako všetkých pozabíjajú piráti tak ked zrazu dostanú do rúk niečo silnejšie tak jazdia ako pani sveta a prvý rozbijú do mesiaca prinajlepšom len auto
banned napísal:Na co tu je slovakia ring? Ani do Brna nie je daleko na Masarykov okruh, uz ked chcete ohrozovat. Nehovorim, ze tomu niekto obcas neprida, ale je rozdiel sa tu natahovat na klube akoze frajer, ze hura ideme sa nahanat do premavky, alebo ho jebat niekde po dialnici... Ale ved mpower bol vzdy odpaleny z pikenka, neni sa co cudovat.
banned napísal:Na co tu je slovakia ring? Ani do Brna nie je daleko na Masarykov okruh, uz ked chcete ohrozovat. Nehovorim, ze tomu niekto obcas neprida, ale je rozdiel sa tu natahovat na klube akoze frajer, ze hura ideme sa nahanat do premavky, alebo ho jebat niekde po dialnici... Ale ved mpower bol vzdy odpaleny z pikenka, neni sa co cudovat.