BANEDKO: Hej vždy ked si budem chcet zajazdiť troska tak sa budem jebat 100km do Brna... Škoda ta aj komentovať. Každý jeden na svete čo ma doma M3 alebo GTR sa občas vyblbne na nejakej okreske a teraz tvoje tupé reči tu všetkým chýbali a sú zvedaví lebo ty akurát jazdis na bicykli okolo detského ihriska. Chod plakať inde a nestrapnuj sa tu. Ak sú voľne jazdy tak idem aj na ring ale inak jazdím na okruhu a inak na okreske! Čo tvoj mozog nepochopí
Naposledy upravil/-a //MPower v Utorok, 1. Marca 2016, 19:39, upravené celkom 1 krát.
Zistil som ze sa mi bateria kupe ve vode.....Chlopi skontrolujte si to aj vy....cital som ze je to celkom common problem pri skoro vsetkych modeloch
Neviem zistit odkial to zateka,vsetko okolo je suche iba na spodu je voda,a to aj celu noc prsalo...Zevraj najcastejsie zle tesnia zadne svetla ale pozeral som a v okoli vsetko suche....
mne na E39 to slo okolo svetla, svetlo som utesnil a ta voda tam sla stale... nakoniec to bolo tym, ze ako su tie odtokove cesty okolo svetla tak sa tam nazbieral sajrajt a ta voda sa dostavala dovnutra popod tesnenie na kufrovom otvore.
nechcem dristat, ale kamarat na 118 mal pri baterke uvolneny prieduch kade ti vyfukuje vzuch z vnutra auta, neviem presne ako sa to vola ale je to presne pri baterke na blatniku taky obdlznikovy plast s ziabrami tak aby vzduch vyfukoval iba von a nie dnu, mal to tiez takto zatopene, neviem ci tvoja m3 ma ten prieduch tiez pri baterke ale ked tak skus pozret...