Tak pozerám, že 2 mesiace som sa neozval, tak skúsim zhrnúť to najdôležitejšie.
- prezuté na letné
- vyčistená koža AUTOGLYM-om
- výmena oleja, palivového + olejového + vzduchového filtra
- výmena pravého predného brzdiča
- oprava zadnej hmlovky (zlomený kábel v gumenom ohybe medzi kufrom a autom)
- úprava zadného audia (výmena sériových repro za Gladen + tlmenie) + zrušenie vŕzgania zadného plata (klasická chyba e46 coupe, tenis ball riešenie sa mi nepozdávalo

)
- pridal som do prvého príspevku zoznam vecí
done a
unfinished.
Inak stále pretrvaváva vydrbaný tramling - už je to v procese riešenia. Budú vymenené predné ramená, už majú vôľu a tiež tyčky riadenia. Zohnal som celkom výhodne (8500Kč) novú celú sadu na prednú nápravu MEYLE HD, tak som zobral komplet, budem mať do zásoby ostatné veci

Ďalej sa bude meniť zadné uloženie tlmičov - je dosť na sračku. Inak sa kontrolovali silenty na zadnej náprave a všetko je tip top (ale bol to môj tajný tip hneď po vydrbanom uložení tlmičov).
Ešte ma serú predné pneu, ktoré som kupoval na túto sezónu jazdené (dezén 5-6mm) lenže sú "vyskákané" - boli pred tým na aute čo malo v p1či tlmiče. Takže tak nad 100km/h brutálne vibrujú celým volantom. Preto budem kupovať nové na prednú nápravu Vredestein Ultrac Vorti XL. Zadné nechám Dunlopy, tie sú OK. No a znova pôjdem na geometriu (tento rok už tretiu) a dám si nastaviť jemne väčšie odklony, niekde som čítal, že to pomáha aby auto nejazdilo tak v koľajach.
A pridávam nejaké fotky.