Tak pozerám, že si píšem sám so sebou

nevadí, mám nejaké nové info, čo možno pomôže iným.
Predné ramená (MEYLE HD) vymenené spolu s tyčkami stabilizátora (MEYLE HD) a horným uložením zadných tlmičov (LEMF). Myslím, že to trochu pomohlo proti nepríjemnému tramlining. Ale stále to nie je také ako by som chcel. Začal som čítať množstvo všetkých fór kde práve tramlining riešia. Od podvozku si môžem byť istý, že je všetko OK ako na prednej tak na zadnej náprave. Preto mi ostávajú pneu a geometria. Na geo som bol dnes, nastavili sme limitnú zbiehavosť (toe in). Všade som sa dočítal, že to zlepší tramlining. Rovnako som sa dočítal, že odklony by mali byť negatívne, ale nie moc. Vzadu je to v pohode, v predu sa to už zlepšiť nedalo. Rovnako ako aj záklony. Teraz mám pocit, že je riadenie tuhšie, nie je to taká Š120 z nadvihnutým predkom. Aj čo sa týka tramlining-u, cítim trochu zlepšenie. Ale stále to je bieda.
Takže ďalšie nasledujú penu. Na predok už mám objednané spomínané Vredestein Ultrac Vorti XL 225/45/R17. Mali prísť včera, neprišli. Je to môj osobný tip, že to bude po výmene výrazne lepšie. Ďalej rozmýšľam, či nevymením aj zadné pneu za úplne rovnaké. Má to viacej dôvodov - mali by spevnenú bočnicu, bola by to nová "neunavená" guma a všetky 4 pneu by som mal rovnaké (tiež som sa dočítal, že to pomôže proti tramlining-u). Menší problém je šírka disku vzadu je 8,5". Čo som hľadal na nete tabuľky, tak pre gumu 225/45/R17 je 8,5" disk ešte uvádzaný ako možný - používaný rozmer. Samozrejme bude guma trochu natiahnutá, ale extrém to asi nebude. Tiež mi je jasné, že záleží aj na konkrétnej značke gumy a vyhotovení. To som našiel celkom pekné porovnanie:
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=85623Díky za každé info.