... všetko o BMW ...
Arnold napísal:Co mas so starou? Celkom ok vyzera..
Kraken napísal:
pise ze v nej ma diery na ostrekovace a nema ostrekovace
reVo napísal:Ostrekovace sa mi nejak nechce dorabat, osobne sa mi aj viac paci maska bez ostrekovacov![]()
Este taka vec. Bude pasovat predna maska aj z e36 sedan/compact? Lebo podla ETK su cisla rovnake, len ci je to aj v skutocnosti tak
reVo napísal:Sorry možno sa mýlim ale sedan má myslím kratšie smerovky ako coupé takže aby si zas nebol prekvapenýDneska idem po masku z auta na ND... je to sedan, tak dufam, ze bude sediet. Len ma este napadlo, ci nie su nejake zaslepky do tych dier na ostrekovace. Lebo nieco som o tom pocul, len nikde som nic take nenasiel.
Inak neviete nieco o totmo? bmw3-e36/e36-predny-mpacket-naraznik-naduchy-t60644.html
reVo napísal:Tak auticko je na ozdravujucej kure, kde sa pracuje na zadnom blatniku, odhrdzovanim prahu a kufra a prekrytie dier na ostrekovace. Tu masku z autokelly som uspesne vratil, ani velmi nenamietali, zrejme boli pripraveny, ze sa tam ukazemFotky z prace hodim neskor, kedze sa mi momentalne nechce zapajat mobil k pc...
Len zatial som chcel este prebrat to autoradio. Zda sa mi, ze spodok mam nejak moc hlboko v zadu a ze je cele nejak sikmo (spodok vyzsie nez vrch). Ako to mate vy? Tuna je nazorna ukazka:
A dalsia vec. Stale ked vytiahnem klucik zo zapalovania sa mi zmaze pamet a pri kazdom nastartovani musim hladat stanice odznovaDa sa s tym nieco robit?
A nakoniec... Da sa nejak zbavit toho skrabanca na panely klimatizacie? Alebo to tam je uz nastale?