Co to, co to?

Konecne bude mat auticko aj papucky na leto

Uz ako som po ne isiel, tak som citil, ze tie zimaky toho maju dost

Po dlhom rozmyslani, ako by sa dali dostat kolesa z polska na Slovensko, som sa rozhodol po ne ist osobne. Jednak mam istotu co kupujem, aj ze mi to dojde domov

Takisto ma vysiel dovoz lacnejsie o 50€ ako keby si ich necham poslat... Este v piatok vecer, pred cestou do Polska, sme sa boli trochu posmykat na parkovisku, kde zisla jedna sada gum R.I.P

Autom tam dostavalo riadne pecky, predny naraznik sa detailnejsie zoznamil s obrubnikom a povyskakovali mi naduchy, ktore tam budem musiet nejak lepsie upevnit

Tak sme este isli do mesta na diskoteku, kedze vyrazat trebalo az o 4:00 rano (o 9:00 sme tam mali byt). Tak sme sa pred cestou trochu pobavili (If you know what I mean

)

Predaj prebehol velmi hladko, nerozumel som mu ani pol slova, no ked som tie kola uvidel, bol som taky vysmiaty, ze som mu len dal do ruky 300€ a uz som ich nakladal do kufra

Nemal som chut ani zjednavat cenu, lebo vyzeraju celkom zachovalo, pneu tak na 1 sezonu, ale beztak tam je rozmer aky nemam zapisany, cize sa to zrejme spali na parkovisku

Velmi dakujem mojmu autu, ze ma nenechalo nikde stat a silou vole vydrzalo to cestu az domov

Kedze polka veci mi drzi pokope asi len spina

Ale aj to sa casom zmeni, kedze v pondelok ide auto na lakovacku ! KONECNE ! ! !
A tuna sa uz kola nakladaju do kufra

Zvysok na sedacku

Cestou som porobil aj nejake umelecke fotecky mobilom

Skoda, ze som nezobral normalny fotak

Ten posledny neviem otocit

Zajebane auto si nevsimajte, den pred tym prsalo