... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:ty vole ty si zobral ten intros z allegra?riadny pacient, klobuk dolu, v takomto rychlom casovom slede ze ti to ide
ja staviam kolesa dva mesiace uz dpc..
![]()
ale vyzera to fakt krutoprisne teraz :-)
p.s. co ideme robit dalej?
Hector napísal:mam zakladny podvozok, aj ked som sa toho bal tak nakoniec rozdiel medzi 18" a 19" nebadam absolutne ziaden z hladiska tvrdosti alebo nejakeho diskomfortuAky mas podvozok? M? Ci obycko? A pocity z tych 19”?
Loutka napísal:Akeho mas mechanika? Ak to nie je tajne, kludne do sz :) zaujimalo by ma preco vypnut egr a preco jemny chip? Mne tych 258PS pride fakt dostatocnych, vcera som mal nakozene auto 2 dospely, 1 dieta kufre a ziadne naznaky v kopci na havrane (Piestany) ze by to ten motor nedaval. Prave naopak pride mi to predimenzovane :)ano, hned v ten den som pisal jednemu manikovi ci mi to vie poriesit lebo predavajuci mal iba osobny odber v poslku a o tyzden boli doma, cely.den som to prehadzoval hrozna robota, boli k tomu aj dverove listy aj s reprakmi dokonca dalej dekoracne listy dveri, palubovky a stredoveho panelu, bol to taky pekny komplet
teraz sa riesia skor tie neviditelne technicke veci, retaz a olej v prevodovke uz su poriesene, mechanik mi odporucil vypnut Egr a jemny chip takze toto sa bude riesit
strop by som chcel.dat ocalunit, len nemam vobec predstavu kolko to moze stat a ani kto to robi za normalnu sumu v BA
a hudbu chcem vymenit, len to neviem co mam kupit, teraz tam mam ten uplny zaklad, nehra to dobre takze mi kludne odporucte co tam dat/vymenit aby to.hralo lepsie
Loutka napísal:Hiri mi servisoval E91o technicke vexi sa mi stara Tomas Hiros z Bmwklubu na FB a Jararak tu z klubu mi robi retrofity a ostatne veci
oboch povazujem za velkych odbornikov a ked mi povedia ze toto a toto by bolo vhodne tak to bez otazok urobim
btw. egr a chip este nemam urobene, momentalne riesime mierne uniky oleja, nic vazne ale ja nenavidim ak niekde presakuje olej takze buduci tyzden dokoncime technicke veci okolo tohto a potom sa bude chipovat, chip nebudem davat koli zvyseniu vykonu, ten ma nezaujima, ide hlavne o celkovy prejav auta po chipe