... všetko o BMW ...
locarno napísal:Ja to mám prevrtané ale dymit mi to nedymíi ani pri studenom štarte, troška možno ked mu zajebem plný kotel tak niečo vidno ale neni to pravidlomHlavne ked sa jazdí na dialnici 150 na tempomate a zajebem fullgas vtedy by to malo trošku zadymit
l.bily napísal:
Sa lepsie pozri, Aj kamos ho ma von v mmracingu mu to robili a ked mu da plny z miesta tak je to iny dymacskratka tu zavadzas ludi, pri normalnej jazde mu to nedymi len ked preraduje, ale hlavne ked sa akceleruje
DesertFox napísal:Supermafrasol doma, tesnenia + 8ks šraubičkou objednaných u Tempus BMW BB. V Piatok po práci sa pokúsim zhodiť DPFko + chcem aj EGR prečistiť Supermafrasolom. Pravdepodobne v tom výplácham aj sanie (predpokladám že bude zadrbané) len neviem či mi to ten plast neprežere![]()
Btw, mám s tým Supermafrasolom prečistiť aj ten "Cooler" pre výfukové plyny (tá podlhovastá hranatá pitchovinka) ?
Vďaka za odpovede
coWon napísal:jasne ze mozes... ja som si s tym tiez sanie preblafol... aj egr ventil... a to sa mu chudakovi stalo osudnym... umrel... pravdepodobne, alebo nie pravdepodobne ale urcite sa mi ten supersajrajt dostal na tu blanku égra ktora ho otvara a prezralo mi ju... neopravitelne
takze trocha pozor na to, kam ten supermafra pouzijes
DesertFox napísal:
Dúfam že môj nebude vyzerať nejako takto
![]()
![]()