... všetko o BMW ...
coWon napísal:supermafrasol flaštička, ...
pedro299 napísal:Prečo všetci tak ortodoxne zachranujete tie Dpf filtre?
Laco19 napísal:Dobry tip. Toto urcite katalyzator neposkodi. Ked budem menit CHRA turba tak ho tym preventivne precistim aj ked je podla diagnostiky OK.
hansm5 napísal:
nech vyvolat regeneraci pres diag.delal jsem to taky,ale spustila se asi po 15 min jizdy,tak trpelivost![]()
mel jsem termostaty v haji.
coWon napísal:mna to cele stalo 9€plus trocha casu
supermafrasol flaštička, ...na par hodin ucinkovalo... potom vapka, regeracia... a po diagnostike udaje rovné novemu DPF
spokojnost
DesertFox napísal:
Môžeš napísať kde si kupoval ten Supermafrasol ? Videl som ho na web-shope za 6,99 tuším, ale než mi to príde tak zošediviem. Naj by bol osobný odber.
Btw, stačila len 1 fľaštička do DPF a potom si len doriedil vodou ?
Už nemôžem tento problém odkladať pretože mi naštartovaní auto "drhne", cca 3sec sú ok než sa naplní výfukové potrubie a potom to začne ako keď sa dusí.![]()
Motor ide veselo do 2500ot pri jazde ale ťah nikde, až po nejakom čase jazdy je to už ok. Auto je neskutočne lenivé pri rozjazde / pohýňaní (hold mesto a krátke trate mu dávajú na prdel).
VT-535BH napísal:Je potrebné riešiť to čim skôr. Neide len o nižší výkon, ale spätné tlaky môžu dať do smútku turbo.
DesertFox napísal:
Môžeš napísať kde si kupoval ten Supermafrasol ? Videl som ho na web-shope za 6,99 tuším, ale než mi to príde tak zošediviem. Naj by bol osobný odber.
Btw, stačila len 1 fľaštička do DPF a potom si len doriedil vodou ?
Už nemôžem tento problém odkladať pretože mi naštartovaní auto "drhne", cca 3sec sú ok než sa naplní výfukové potrubie a potom to začne ako keď sa dusí.![]()
Motor ide veselo do 2500ot pri jazde ale ťah nikde, až po nejakom čase jazdy je to už ok. Auto je neskutočne lenivé pri rozjazde / pohýňaní (hold mesto a krátke trate mu dávajú na prdel).