... všetko o BMW ...
PeqpeK napísal:kolko mas km? mne sa v utorok ohlasil moj188tisic km...
pojdem na cistenie ~300euro
Patkola1 napísal:
alfi666 napísal:
Diky za linku, ale to je asi novsia verzia, ta co ma spolu aj Kat.. lebo to co mam ja je starsie a tam by tato rurka ani nepasovala...
Okrem toho je to drahe jak prasa za kusok trubky
Laco19 napísal:Len neviem ako je to s cistenim demontovaneho DPF ktory je spolu s katalyzatorom, ci ta chemia na sadze nerozpusti zaroven aj katalyticku vrstvu. Mate s tym niekto skusenosti?
pedro299 napísal:300e![]()
![]()
PeqpeK napísal:ano jeden chlapik mi to ponuka za 300e aj so zarukou, ale druhy typek mi to precisti za 150...no bez zaruky, 90euro je len ten material
vladoslavo napísal:pozor, mas tam aj KAT, tak ta cena neni az tak premrstena, ideal by bol tak cca 100 libier menej.
Ked mas DPF samotne, tak to mas super, velmi jednoducho sa da zhodit a vycistit, alebo prevrtat a preprogramovat, je na tebe ktorou cestou sa vydas. Ked si to sam vycistis, na materiam minies cca 100 €. Mne sa DPFko podarilo vycistit do stavu noveho DPF.
vladoslavo napísal:
300 je doooost odvazna cena :-)
vymontuj si to, zablenduj otvory, nalej tam chemiu od protecku, staci 5l, nechal cca 20 hodin, obcas pretrep, potom umy teplou vodou alebo vystriekaj wabkou, ale nie moc silny prud, nahod, nastartuj, nechaj ho dosusit vyfukovymi plynmi a chod na diagnostiku nech ti este umelo vyvolaju regeneraciu a mas hotovo .... material cca 90-100 €
gsxrr napísal:co je na tom zlozite odrezat kus rury a privarit k nej 2 priruby s dierou v strede a 4 otvormi na skrutky?aj ja mam stary system dpf ale nechal som si uz preventivne vyrobit ten medzikus,hociktory sikovnejsi zvarac ti ho vyrobi,ti co maju novsi sytem spolu s katom to uz je trochu tazsie ale tiez sa to da
vladoslavo napísal:
300 je doooost odvazna cena :-)
vymontuj si to, zablenduj otvory, nalej tam chemiu od protecku, staci 5l, nechal cca 20 hodin, obcas pretrep, potom umy teplou vodou alebo vystriekaj wabkou, ale nie moc silny prud, nahod, nastartuj, nechaj ho dosusit vyfukovymi plynmi a chod na diagnostiku nech ti este umelo vyvolaju regeneraciu a mas hotovo .... material cca 90-100 €
PeqpeK napísal:nakoniec som zistil, ze mam mierne podchladeny motor a po skoro styroch rokoch bude urcite uz aj nejaky ten zhavic v <>, takze toto moze byt dovodom upchatia mojho DPF
cize zriesim najskor toto a potom skusim vyvolat regeneraciu...kedze moje auto do 170k jazdilo iba po dialnici, tak by ten filter este nemusel byt uplne zly