... všetko o BMW ...
coWon napísal:ked si ho cistil, mohol si prerazit ("vapkou") spoje casti filtra, co som ti oznacil na obrazku (vsetko sa mi to oznacovat nechcelo, len na ukazku)... zvycajne, zrovna na tom mieste ako som to oznacil, tam ani tak nie... ale po okrajoch (obalu) filtra, tam sa to zvykne prerazit a tadial ti to moze dymit... to sa stava ked sa prilis vapkuje... ze vapkujes vapkujes, az ti zacne z druhes strany vyletovat voda na meter... alebo su tam este nejake miesta kde ti mohol zostat maglajz z cistenia a casom to zacne vyletovat... treba to odpozoravat este...
PeqpeK napísal:wapku som pri tom nepouzival, len poriadny preplach, tak sa to aj odporuca robit...
coWon napísal:tak to by si ho mal mat v poriadku... no este si to odsleduj, ci to nebolo druhou variantou
alfi666 napísal:a preco by nemal mat cierny vyfuk?... na dialnici sa mu spustila regeneracia a pekne DPF za sebou vyhadzal vsetky sadze...
Kua chlapi, mat tak vase starosti... vraj "cierny vyfuk"![]()
![]()
PeqpeK napísal:za 190000km na tom vyfuku nebola ani sadzicka, videl som aj starsie e60 2004 a krasny cisty vyfuk, tak si myslim, ze az tak normalne to nebude... obzvlast ked sprisnia normy a bude sa kontrolovat aj funkcnost DPF
DesertFox napísal:Nápodobne čistučký, žiadne sadze, nič. S toho by sa dalo žrať!Auto má nabehané 221 000 Km (a nejaké drobné), od vyčistenia som ubehol na ňom cca 1137Km.
Ešte ma napadá, nepadol ti na zem ? alebo niekomu kto s tým manipuloval ?
PeqpeK napísal:no nebol som pri tom ked ho davali dolu, ale bol som pri tom ked ho cistili a vtedy nespadol...
moje obavy sa naplnili a ked zosliapnem plyn tak dymim ako klasicky diesel bez DPF...
este ma napada, chalani si neboli isti, ci mi spustili tu regeneraciu (hlaska z idrive ale zmizla)
menil som aj zhavice aj termostaty (neviem ci boli zle alebo nie, ale auto startuje o zlomok sekundy skor), rozmyslam ci to nemoze byt tym, ze by mi nespustalo regeneraciu z dovodu pokazenej RJ zhavicov(tu som nemenil), budem to musiet dat napichnut...
MateX3 napísal:istejsie je rozobrat sanie + egr a vycistit to rucne mimo motor si myslim.
DesertFox napísal:
Zaujímavé![]()
Btw, stretol sa už niekto - prípadne použil už niekto tento produkt ? http://www.youtube.com/watch?v=ZdJUvMFJPdY ? Tuším to objednám na moje EGRko a rovno to fuknem aj do toho chladiča výfukových plynov