... všetko o BMW ...
Patkola1 napísal:Chalani ja síce nemám DPF ani KAT a keď tomu najebem tak je to ako každý upravený leon cupra TDi. Objednal som supermafrasol a idem vyčistiť DPF čo mám doma. Lezie mi totiž na nervy ten smrad.
Objednal som 3 flašky a chcem to vyčistiť. V akom pomere to mám namiešať a vlaiť do DPF? Či tam namrdám čistý aj tie 3 fľašky?
A stále premýšlam nadtým že do toho dpf vrtačkou navrtam diery a potom nebudem musieť nič riešiť s odstraňovaním DPF v RJ.
Senzory by mali tým pádom stále zaznamenávať normálny prechod spalín a aj keď prdne žhavič alebo neprebehne regenrácia nič sa nestane pretože bude prevŕtaný.
Patkola1 napísal:Chalani ja síce nemám DPF ani KAT a keď tomu najebem tak je to ako každý upravený leon cupra TDi. Objednal som supermafrasol a idem vyčistiť DPF čo mám doma. Lezie mi totiž na nervy ten smrad.
Objednal som 3 flašky a chcem to vyčistiť. V akom pomere to mám namiešať a vlaiť do DPF? Či tam namrdám čistý aj tie 3 fľašky?
A stále premýšlam nadtým že do toho dpf vrtačkou navrtam diery a potom nebudem musieť nič riešiť s odstraňovaním DPF v RJ.
Senzory by mali tým pádom stále zaznamenávať normálny prechod spalín a aj keď prdne žhavič alebo neprebehne regenrácia nič sa nestane pretože bude prevŕtaný.
Patkola1 napísal:Nazdar. Ja to mam v jednom kuse takže vrtat opatrne. Ale medzi dpf a katom v tej nadobe je vraj daka medzera. A co teda vyvapkovat ci nie? Prve preplavhy asi spravim vriacou vodou.
Patkola1 napísal:Zrejme záleží aj od toho aká silná je vapka. Ja mám len takú klasickú karcher a trošku jej uberiem aby som to teda nerozmrdal. Tak nalejem tam ten sajrajt dolejem vriacou vodou a nechám celú noc stáť a na druhý deň to vystriekam a o dáke dva dni založím. Uvidíme čo z toho bude. Ozaj budem mať na predaj origoš rúru za turbo ako náhradu DPF pre 330 XD 2005 E91 ak by potom niekto chcel tak sa dohodneme
drroman napísal:Ahoj,ja jsem dpf taky vyrazil,ale po delsi jizde auto dostane takovy zvuk jako by byl praskly vyfuk zacne dunet zadni dil vyfuku,je to jako ladeny vyfuk.nevim,jestli to delalo pred tim,ale podle mne ne.nemate nekdo dpf na prodej,dal jsem ho pryc kvuli spotrebe,ale ze zacatku to vypadalo ze klesla,ted vidim,ze je to porad stejneted jsem se byl jeste projet a za se,ze auto jede normalne jen proste po zahrati zacne znit jak by byl praskly vyfuk,nevite co s tim?muze to spoustet regeneraci kdyz nemam dpf off v jednotce?jakmile to vychladne tak je zvuk normalni.jeste jednu otazecku mam,da se odstranit ten dpf z jednotky i kdyz uz na aute neni?a kdo to popr.umi?musim to nejak vyresit.prinejhorsim jsem nasel v pl nahradu za nejakych 870 zl.coz je 5-6tis kc.
Patkola1 napísal:Veľa ľudí to vie. Otázka ako by sa spravalo auto keby sa založí dpf a odstaví sa egr a klapky?