... všetko o BMW ...
Patkola1 napísal:A nie je to tým že keď si to nevapkoval tak ti všetko nevyšlo von a teraz sa to postupne von dostáva?
DesertFox napísal:Btw, stretol sa už niekto - prípadne použil už niekto tento produkt ? http://www.youtube.com/watch?v=ZdJUvMFJPdY ? Tuším to objednám na moje EGRko a rovno to fuknem aj do toho chladiča výfukových plynov
coWon napísal:aj to znie logicky, hmmm
PeqpeK napísal:chlapi pochybujem, fakt siel za mnou dnes kolega a ked som ujebal tak hovoril ze to dost dymilo...jako klasika bez DPF, vyfuk zvnutra cierny jak ciganska rit
skor je mozne ze sa mi vobec nespustila regeneracia a filter sa zaniesol avsak kedze bol cisty tak tam este nie je taka vrstva a vlasne to iba prestalo zachytavat...uvidime co povie pocitac
PeqpeK napísal:chlapi pochybujem, fakt siel za mnou dnes kolega a ked som ujebal tak hovoril ze to dost dymilo...jako klasika bez DPF, vyfuk zvnutra cierny jak ciganska rit
skor je mozne ze sa mi vobec nespustila regeneracia a filter sa zaniesol avsak kedze bol cisty tak tam este nie je taka vrstva a vlasne to iba prestalo zachytavat...uvidime co povie pocitac
DesertFox napísal:
A máš tam svoje DPF ? Veríš im na toľko keďže si nebol pri demontáži ? Podľa mňa im buď drblo na zem, alebo ti ho vymenili ak je to neznáma firma.
coWon napísal:mne regeneracia nechodila vyse pol roka a nic sa nedeje... stale situacia bezozmeny...
fakt je mi to u teba zahadalebo ja ked ujebem jakokolvek, tak len taky mracik vyleti a to vidi len ten, co ide za mnou...
ked som mal e39 530d tak to bola iná búrka... aj sa mi auta stratili v spätnom ked som tomu jebol.. mrak jak svina, ale to preto, lebo to bolo cipnute
PeqpeK napísal:moc maly servis na to aby tam mali viac DPFiek z BMW, a poznam sa s majitelom uz dlho, cize v tomto to nebude...
no ved ja to za sebou tiez nevidim, ale ak ide kolega za mnou tak ten vravel ze to vidiet statocnea ty asi nemas cierny vyfuk zvnutra, vsak?
DesertFox napísal:A nemôže to byť tým že DPF nevapkoval, čím vlastne len uvoľnil sadze a teraz mu ich odfukuje ? Prípadne že sa nejako po nahodení DPFka len presunuli do toho posledného šerbla na čom sú výfukové koncovky a teraz to ide von ?
Inak si to už vysvetliť neviem, nič iné ma nenapadá. Jedine poškodené DPF ale to im údajne nepadlo. Alebo tým že bol zadrbaný tak tesnil, a po vyčistení sa zrejme prejavila závada od predchádzajúceho majiteľa (ak si kupoval jazdenku).
PeqpeK napísal:no pri poslednom preplachu uz z DPF isla iba cista voda, po nastartovani to krasne penilo a niekolko tyzdnov som mal vyfuk stale krasne cisty...
auto bolo kupovane z DE, servisna knizka, 170 000km (teraz ma 191) tych 170 najazdilo za 3roky takze jazdene asi len dialnice
Patkola1 napísal:Chalani ja síce nemám DPF ani KAT a keď tomu najebem tak je to ako každý upravený leon cupra TDi. Objednal som supermafrasol a idem vyčistiť DPF čo mám doma. Lezie mi totiž na nervy ten smrad.
Objednal som 3 flašky a chcem to vyčistiť. V akom pomere to mám namiešať a vlaiť do DPF? Či tam namrdám čistý aj tie 3 fľašky?
A stále premýšlam nadtým že do toho dpf vrtačkou navrtam diery a potom nebudem musieť nič riešiť s odstraňovaním DPF v RJ.
Senzory by mali tým pádom stále zaznamenávať normálny prechod spalín a aj keď prdne žhavič alebo neprebehne regenrácia nič sa nestane pretože bude prevŕtaný.