... všetko o BMW ...
Patkola1 napísal:Tak filter je vyčistený. Nechal som tam 24 hodín supermafrasol. Pri zalievaní vodou som dal vriacu.
Dnes som to vypustil a pustil sa do Vapkovania. Asi 40 minút s plochou tryskou karcher. Základ šiel von pekne. Keď šla už len čistá voda tak som to prelial opäť vriacou vodou a mafrasolom. Dal som dirtblaster to je tá kuželovitá hlavica a s tým som to čistil ešte pol hodinu.
Dobre že som to hneď po tej prvej tryske nezabalil lebo ten dirtblaster odtiaľ vydrbal skoro toĺko isto bordelu.
Poznatok je taký že E91 3.0 d má dpf tak že tam nie sú tie zvary o ktorých ste vraveli že sa môžu rozpadnúť. Pekne sa to vyčistilo teraz to nechám 2 dni schnúť a v pondelok hajde do servisu založiť. Uvidíme čo to spraví. Dám to aj skontrolovať aká je priechodnosť
Patkola1 napísal:Slabsia? Ks som cistil s plochou do vtedy kým nesla čistá voda. Potom som vymenil a zade toľko isto šlo von. A jasne celé to treba aj po okrajoch. A skus si terasu vyčistiť s plochou a potom s tou kozelovitou. Dirtblastrom a uvidíš
Jejtyno napísal:Len nieze si tou wapkou vyplavite tu keramiku ktora to drzi pokope, myslim tie jednotlive "hniezda".
PeqpeK napísal:stalo sa ti to uz? nemyslim si, ze by to malo silnejsi tlak ako vyfukove plyny :)
Jejtyno napísal:StaloAle som si to aj hned vsimol. Takze som sa vzdialil
Vyfukove plyny idu von plosne a nesustreduju sa do jedneho bodu. Wap je vlastne vodny luc... Takisto som si odsral znak na kapote ked som xcel z neho "hlupo" dat dole musky a zisla dole aj farba
![]()
![]()
lukinooo3 napísal:ked som cistil wapkou dpf tak som vyplachol aj vatu(sibral)okolo plechu...a potom to dymilo ako bez dpf:)takze viem ze to nieje najlepsia volba:)
lukinooo3 napísal:ano este stary typ bez katu...tlak normal 120 barov...naliali sme tam rozne sracky od cisticu krbov az po krtka:)a potom wapkovali...a tym sa to cele porusilo a dymilo to:)a nakoniec som ho nakomplet vyklepal dal odstranit a je klud...
PeqpeK napísal:uf no tam ked tam lejes barsco tak sa necudujem :)
TT-SIMIK napísal:vysekni ich von, bude to fungovat aj bez nich......