... všetko o BMW ...

. Ale dosť už o Alfe. Keď ma z univerzity vyhodili
. Ale dosť už o Alfe. Keď ma z univerzity vyhodili   a ja som začal pracovať, pohrával som sa s myšlienkou kúpi nového auta a keďže som mal dlhoročný vzťah (6r.) a plánovali sme rodinu, dom a podobne záležitosti  určíte som chcel nejaký pekný kombík. Najskôr som si myslel že to môže byť len Alfa Romeo 159 2.4JTD Sportwagon , lebo to je fakt pekné kombi, ale časom keď som dostal možnosť previezť sa na nejakých ďalších kombíkoch ako napr. Passat, Superb, 300C a podobne až k e61ke som pochopil že sú aj iné možnosti. Samozrejme e61 ma oslovila najviac mala všetko čo som potreboval  a o motore ani nehovorím. Výkonne a krásne auto z vonku i z vnútra, tak rozhodnutie bolo jasne. Mojim druhým autom sa teda v januári 2012 stalo vytúžené BMW 530d Touring a dá sa povedať splnil som si jeden z detských snov keď som uslintaný poškuľoval po BMWčkach
  a ja som začal pracovať, pohrával som sa s myšlienkou kúpi nového auta a keďže som mal dlhoročný vzťah (6r.) a plánovali sme rodinu, dom a podobne záležitosti  určíte som chcel nejaký pekný kombík. Najskôr som si myslel že to môže byť len Alfa Romeo 159 2.4JTD Sportwagon , lebo to je fakt pekné kombi, ale časom keď som dostal možnosť previezť sa na nejakých ďalších kombíkoch ako napr. Passat, Superb, 300C a podobne až k e61ke som pochopil že sú aj iné možnosti. Samozrejme e61 ma oslovila najviac mala všetko čo som potreboval  a o motore ani nehovorím. Výkonne a krásne auto z vonku i z vnútra, tak rozhodnutie bolo jasne. Mojim druhým autom sa teda v januári 2012 stalo vytúžené BMW 530d Touring a dá sa povedať splnil som si jeden z detských snov keď som uslintaný poškuľoval po BMWčkach   . Auto doviezol kamarát z Talianska a zavolal ma si ho omrknúť keďže vedel že niečo také hľadám a na moje prekvapenie bolo fakt v dobrom stave pri natočených cez 180000km. Možno to bolo aj tým že ešte v Italií bolo cele v BMW nanovo prestriekané. Keďže som auto kúpil v zimnom období dosť rýchlo som sa zaľúbil aj do zadného náhonu, lebo ja sa rád jazdou aj bavím. Teraz keď už sa môj stav z dlhoročného vzťahu bohužiaľ zmenil na stav single aj myšlienkami som inde viac by som sa tešil limuzíne, ale tak keď už mam toto a vrážam do toho euráče asi si to nejaký čas nechám
 . Auto doviezol kamarát z Talianska a zavolal ma si ho omrknúť keďže vedel že niečo také hľadám a na moje prekvapenie bolo fakt v dobrom stave pri natočených cez 180000km. Možno to bolo aj tým že ešte v Italií bolo cele v BMW nanovo prestriekané. Keďže som auto kúpil v zimnom období dosť rýchlo som sa zaľúbil aj do zadného náhonu, lebo ja sa rád jazdou aj bavím. Teraz keď už sa môj stav z dlhoročného vzťahu bohužiaľ zmenil na stav single aj myšlienkami som inde viac by som sa tešil limuzíne, ale tak keď už mam toto a vrážam do toho euráče asi si to nejaký čas nechám   aj keď som sa prevážal na X5 a tiež by som si vedel na to zvyknúť
  aj keď som sa prevážal na X5 a tiež by som si vedel na to zvyknúť   . Tak uvidíme časom čo život ponúkne, ale pri BMW už asi ostanem.
 . Tak uvidíme časom čo život ponúkne, ale pri BMW už asi ostanem.  

tak na bmw to radsej nepachaj
 tak na bmw to radsej nepachaj   

, nič v zlom , ja mám tiež od januára 330D a z talianska
  , nič v zlom , ja mám tiež od januára 330D a z talianska  

a no jasne ze som sa na drobcovi vyburil
 a no jasne ze som sa na drobcovi vyburil  ale tak uz bodykit nechcem nikdy ani vidiet
 ale tak uz bodykit nechcem nikdy ani vidiet  ale samozrejme s bawatkom budem tiez urcite nieco stvarat ale len nieco decentne lebo ja som rad idividual
 ale samozrejme s bawatkom budem tiez urcite nieco stvarat ale len nieco decentne lebo ja som rad idividual  ale najskor ho musim dat dokopi po technickej stranke...
 ale najskor ho musim dat dokopi po technickej stranke...KELSOakaPatres napísal:by ste neverili ale tie fotky su robene vnoci
 cize ano verime ti...
 cize ano verime ti...Milosss napísal:Tak to si potom toho málo videl a tobôž na SK. Hocikedy ak je podspotreba, lampy svietia aj o 12 na obed.
Ináč fotky super.

mpaket, karbonove doplnky ked tak atd...
 mpaket, karbonove doplnky ked tak atd... 

Avenger napísal:Paradne fotky aj auticko....ale najlepsi je podpis

KELSOakaPatres napísal:
mal som to len ako obrazok ale musel som tomu dať nejaky šmrnc a trochu gyčovo to upravit

voMacK napísal:
to si ukradol mexicanovi z podpisu? [ten obrazok]
 za pripadnu dusevnu ujmu ci jak sa tomu hovori sa hlboko ospravedlnujem
 za pripadnu dusevnu ujmu ci jak sa tomu hovori sa hlboko ospravedlnujem