... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
johnyfly1 napísal:a ako to teraz funguje? ved ked mi niekto nieco opravi a da na to zaruku a v zaruke sa to pokazi, znova to opravi tak zaruka sa predlzuje..ci opravuje sa to len dovtedy pokial zaruka nepadne a potom zbohom zakaznik?
ci funguje to inac?
annagallo napísal:a po tejto skusenosti si druhy krat objednam hotel, zoberiem dovolenku v praci na ukor toho, aby som bola pri tom, ako prebieha oprava....asi takto by to bolo najlepsie....pretoze fakt v dnesnej dobe clovek nemoze verit nikomu....a co sa tyka suciastok, odkial a aka kvalita mal by servisak zakaznika oboznamit vopred...kolko co bude stat, adkial budu suciastky, ci je lacnejsia verzia, drahsia verzia....toto mam ja pravidelne u mechanika, ktory mi uz na aute to co opravoval, vlastne menil...ci uz naprava, brzdy, rozvody a este dokonca, ked ich objednal, tak este v baleni ma oboznamil za co mu dam peniaze....o tomto to vsetko je....a tam vznika aj dovera....tu som doverovala aj bez toho a aj tak to dopadlo....
michaltt napísal:Pelo : ano, nemusi ti rozpisat ceny podrobne ale moze. Prave koli takymto situaciam aka sa vyvynula s Annou. Navyse, ak si nieco kupim napr. od predajcu na internete, mam na blocku cenu a nehadam sa s nim o tom, ze za kolko to kupil od taiwancov pretoze v tom je uz zahrnuta marza. Takisto lubo moze napisat ceny dielov uz s marzou. Tak mi povedz, co je lepsie...dodat papier s rozpisanymi dielmi bez cien alebo tam tie ceny dat ? Ved cena bude tak ci tak 2000euro a zakaznik si ozdaj nebude na nete zistovat, kolko stoji dana suciastka do prevodovky. To by sa musel pytat niekde vo velkoobchode pretoze ceny na internete u predajcov su povacsine uz s marzami. Teda opravte ma ak sa mylim. Ak si dam niekde spravit podvozok a na FA budem mat cenu, ktora je +- rovnaka ako u inych predajcov, moze mi byt sum a fuk, za kolko to mechanik kupil a aku ma marzu.
pelo napísal:praveze cena komponentov sa rozpisuje na FA, DL je len na zaruky a pocty kusov... ktory predajca pise na DL ceny za to co pouzil? tak ako dostala papier anna tak to je podla zakonov OK, sice to nahrava viac moznosti predajcovi ale je to OK, ajstak keby isla reklamovat nieco z toho reklamuje pracu/vysledok prace a nie priamo ten konkretny vadny dielNa fakture uz moze byt celkova cena, ale na dodaku je vhodne, ked je to vsetko rozpisane.
michaltt napísal:Ak si dam niekde spravit podvozok a na FA budem mat cenu, ktora je +- rovnaka ako u inych predajcov, moze mi byt sum a fuk, za kolko to mechanik kupil a aku ma marzu.
ice.blade napísal:ano servis je povinny vratit majtelovi pokazene dielce ale ak si clovek vsimne na papieri podpisuje ze ich nechava ekologicky zlikvidovatnikto sa na to klienta nikdy nepyta