Takže, pre neznalých, Bee*R rev limiter je v podstate obmedzovač ktorý si môžem nastaviť ako chcem ja, čiže ak sa chcem hrať na slušňáka, nastavím ho na 2500otáčok a nepustí ma dalej,iba ak by som vycvakal káble, (alebo si ho nastavil na 6000

).
Podstata toho limitera je, hlavne pre drifterov, že pri jazde v obmedzovači idú všetky autá ktoré majú obmedzovač so systémom "fuel cut" ako bmw, exclud. m3, a kopec dalších bežných motorov.....
Fuel cut je že pri dosiahnutí obmedzovača obmedzí dodávku paliva a motor ide vtedy na chudobno a to už viete čo znamená.....
Bee*R funguje na princípe Ignition cut (ako majú M3ky, slevin a pod....), ako názov hovorí, pri obmedzovači mu miesto benzínu odobere iskru aj keĎ benzín sa stále vstrekuje do valcov

ktorý sa potom spaľuje vo výfuku, to je taký vedlajší účinok
Ďalšou výhodou je že tam je tzv druhý obmedzovač aktivovaný tlačidlom, (u mňa ručná brzda).... Preto "2-step". Čiže prvý mám napr na 5500-6000 a druhý si dám napr na 3500 alebo kam chcem, najlepšie tam kde mám najväčší krútiak. Postavím sa namiesto, zatiahnem ručnú, stúpim plný gas, otáčky vyletia na spomínaných 3500, pustím ručnú aj spojku a mám k dispozícií plný krútiak, (pri turbomotoroch ešte pri tom držaní plného plynu začne turbo tlačiť plný tlak) preto "launch control".
Dalej si môžem nastaviť tzv. "gain" - čas ako dlho je vypnutá iskra, čiže ked to nastavím na minimálne hodnoty, motor robí bzm.........bzm........BANG.......bzm,

a keď to dám na vysokú hodnotu tak je to klasické ta ta ta ta........
Pre neprajníkov, odpoviem na otázku k čomu mi to je. Mal som to za lacno, približne za polovicu bežnej ceny na ebayi, tú najnovšiu verziu, tak som do toho šiel :-) Čoskoro pridám videjko, len teraz som mal minimum času a pravdupovediac som netušil že to bude fungovať, ale spravím nejaké launch & scary video
Btw, ono ked dám gain do stredu cca tak sa tam nahrne dosť nafty tak vtedy to lúbi aj riadne streliť a to je jak z pištole, proste rana, plamen, ranaa plamen

Škoda že ten plameň sa nedá dosianuť instantne, t.j. kedy chcem,, proste aby to rachlo musím zohriať výfuk a keďže som to skúšal v asi -3 tak sa to robí ťažko, ale raz sa mi to v takom podchode podarilo a veru, zlakol som sa sám

Lol
A slevin

vieš čo to je za melodiu ?

nemal som soundhound pri sebe vtedy
A kameru som mal na hlave, vyrobil som si vlastný popruh, niečo na štýl čelovky