Ja osobne som v minulosti suploval najviac kreatin monohydrate 100% v prasku samozrejme nakolko som okrem cvicenia este trenoval 5x do tyzdna muay thai...
Vysledok mal som ich od viacerych firiem ATP - najvacsi shit nula bodov, aminostar - celkom fajn ale bolo to uz davno, potom uz len SCITEC nutrition a pritom som ostal ten je najlepsi s toho co som vyskusal .....
Fox1k pisal ,ze je to placebo , nemyslim pokial clovek pije vela vody rozumej 4-5l tak je to pecka a dlezite je aj davkovanie na tych krabickach su same bludy ked som to bral podla toho tak nic moc....
Potom som cital jeden clanok od Milosa Sarceva a pisal tam v skratke ...
5g kreatin, 5g glukoza pred treningom a 10g kreatin po treningu v dnoch odpocinku netreba a ked tak max. 5g viac je zbytocnost telo nedokaze prijat viac ako 5-7g zbytok ide mocom von....
Protein tiez len whey a co najvyssie cislo pokial mozno tiez scitec nutrition....davnejsie som kupoval osobitne maltodextrin a miesal to ...niekedy som mal aj viaczlozkove koli pomalsiemu vstrebavaniu na miesto desiaty som to pil a vzdy len do vody
Bcaa aminy sem tam ked som sa rozhodol pre letom trosku kardio ale vzdy ma to po tyzdni omrzelo sediet na bicykli co sa nehybe
Teraz od Myprotein mam kreatin s argininom ale mam to len par dni zatial a cvicim mesiac po 1,5 rocnej pauze takze tazko hodnotit no ocakvam zazraky od toho

uz som mal jednu podobnu pumpu a bolo to fajn minimalne psychycky co je tiez pre mna plus lebo pokial veris ,ze rasties tak aj rasties....
Rebuss este si tam hodil link na nejaky trening na hrud .....neviem mne najviac vzdy zabera
Tazky trening hrudnika ale max 12 serii a kazdy den ked cvicim 5 serii pulover na konci treningu
A k tomu ceresnicka superset drepy tazke + pulover 6 serii , ked idem s posilky a zapalim si mam pocit ako by som mal 100litrove pluca