... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
salat napísal:ja myslim ze to bude skoro jedno, rozdiel bude maly a pri beznej jazde nepostrehnes. Zas pravda ze tie 850 su o rok-dva novsi design
Ja neviem ale podľa mna sú tie nové štítky dostatočné info o zakupeni pneumatiky
mishiak napísal:Ja som dnes prezuval na zimne, mam uz druhu sezonu Continental WinterContact TS 830 P a som maximalne spokojny aj ked su to SSR-RFT. V porovnani s letnymi co som mal Bridgestone Turanza ER300 RFT je to uplne nieco ine. Zimne su ovela komfortnejsie a prisposobivjesie ako letne, teda aspon mne to tak pride.
Kallon napísal:Ale len pri rovnakej teplote.lebo zimne pneu maju ovela maksiu zmes nez letne, letne su tvrdsie
wolodo napísal:No neviem ako vy ale ja som mal tuto zimu sakra problemy. Tiez som bol doposial skodovkar, presiel som na E90 318D. Kazdopadne dokazal som s tym zapadnut skoro vsadeByvam trosku do kopca a pri neodhrnutej ceste sa mi dokonca raz stalo, ze som sa skratka nedostal k domu, lebo to auto nevytiahlo. Neviem, kde je chyba, ked vsetci svorne tvrdite, ze to nic nie je. Zimne pneumatiky mam nejake dunlop, rocnik 2009, neviem presne, aky model. Kym som niecim nezatazil zadok (spolucestujucim), tak po snehu do mierneho kopca som nemal skoro ziaden zaber, ci uz s elektronikou alebo bez. Co robim zle?
Kallon napísal:nerobis nic zle, proste je to BMW v zime.zadokolka s motorom vpredu ta v zime velakrat zahanbi.
... pocas ostatnej sezony zase tvoje BMW zahanbi vacsinu zvysnych aut