... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
voMacK napísal:preco ches na E91 obuvat matador pre pana? Ako nevravim, ze musia byt zle...ale urcite by som zainvestoval do nejakej premiovej znacky s vyssou kvalitou. Ja osobne vrelo odporucam continental wintersport 4D ....maju perfektne vysledky v testoch, mam ich ako zimaky na E60 a su to jednoznacne najlepsie zimne pneu, ake som kedy mal!
mexican napísal:Wintersport 4D, nie je to náhodou Dunlop?
matei napísal:síce táto téma nie je momentálne aktuálna, ale pomaly sa tu budú zase riešiť zimné gumy, kto ma aké skúsenosti atď., takže by som sa rád podelil o tie svoje.. mali sme donedávna BMW E87 118i a tiež som sa obával ako sa na tom bude jazdiť v zime, nakoľko bývame na kopci a sem tam vybehneme na hory lyžovať..
po preštudovaní všetkých možných článkov a testov zimných pneumatík som sa rozhodol vsadiť na Bridgestone Blizzak LM25 v rozmere 225/55 R16, na ktoré boli veľmi dobré recenzie a mali viacero prvenstiev v testoch.. zároveň boli za pomerne priaznivú cenu...
čo sa týka osobných skúseností, boli sme viackrát na lyžovačke u nás aj v rakúsku kde býva pomerne dosť snehu a absolútne bez problémov sme sa vždy a všade dostali.. veľmi kvalitné pneumatiky s dobrým dezénom a s dlhou životnosťou (mali sme ich na aute tri sezóny a nejavili žiadne známky opotrebovania).. autíčko už nemáme ale podľa mňa ďalšie tri sezóny by vydržali určite..
z osobnej skúsenosti ich môžem len a len doporučiť
chch napísal:GoodYear UltraGrip 8, zvitazil vo vacsine relevantnych testov.
Marek-WAR napísal:Goodyear UltraGrip 7, predosla verzia, su vynikajuce. Nasa firma ma chatu na Kysuciach, kde sa ide do kopca lesnou cestou, ktora sa neudrzuje, asi kilometer. Kolegovia s Octaviami potrebuju retaze, ja na E91 nie.Ok dík za odpověď a ty máš jaké pneu jak se ti v zimě jezdí?
chch napísal:Goodyear UltraGrip 7, predosla verzia, su vynikajuce. Nasa firma ma chatu na Kysuciach, kde sa ide do kopca lesnou cestou, ktora sa neudrzuje, asi kilometer. Kolegovia s Octaviami potrebuju retaze, ja na E91 nie.
Marek-WAR napísal:Nemam xDrive, obycajny RWD a samozrejme zapnuty protipreklzny system (DSC) - default.Hm supr a mas xdrive asi ne jinak by si to napsal ne? Tak ze asi jsem se rozhodl. Zkusim ty UltraGrip8
Didymus napísal:Tiez mozem odporucit GoodYear UltraGrip 8. Tazko povedat, ako by sa spravali ine gumy, ale s tymito som mal pocit istoty aj na snehu, niekedy sa smykali az malo