... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
auto111 napísal:Mna uz takito pomerne tazko vytocia. Kvoli nim sa rozculovat nebudem.
Skor ma nastve ak nestihnem kvoli takemu cmudiacemu vozitku vcas prepnut na vnutorny okruh klimy - aby sa mi jeho smrad z vyfuku nedostal do auta.
salat napísal:to bude asi nejako v koncerne. Aj ked musim povedat ze stare vytunene golfy I a II mi krkom nelezu, spravaju sa zvacsa OK, ale dnes jeden oberchuj na ceste z BA do Hainburgu... kua, mal zaklopeny spetak na vodicovej strane, z vyfuku mu dymilo ako z uholnej elektrarne a tuzingove mega zadne lampy v mazda designe mu takmer vypadavali cestou.
Dobehol som ho v dedine, lebo isiel asi 35km/h. Zbadal xenony v zavese a prrrrrd, 60. Hovorim si, OK, bez.. ale on zas spomalil a ja iduc stale 50 som ho zase dobehol. Zase.. prrrrrd, dymova clona...60km/h a brzda na 40!... o 2 sekundy som bol za nim...zas 60 a brzda.. a toto asi 6 krat.potom za dedinou zakon schvalnosti, auta v protismere a tento jeliman pridaval rychlostou mokrej handry. Konecne ked bola medzera, berem ho a za chujom dymu jak pri poziari cinskeho obchodu a kokot ze ma nepusti. Samozrejme ze to jeho zrychlenie nebolo pre mna problem, len som musel potlacit pedal o sekundu-dve dlhsie...ale fest chuj. Este ze cely cas bol nakloneny k pastike co sedela vedla neho, hlava v strede, siltovka nasikmo... jebat takychto pacientov.
4dams napísal:
Nebol ten golf náhodou červený? včera som takú dymovnicu stretol s podobným štýlom jazdy...